بررسی اثر پارامترهای کاری خشککن جت برخوردی بر روی شلتوک نیم پخت شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر پارامترهای کاری خشککن جت برخوردی بر روی شلتوک نیم پخت شده دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر پارامترهای کاری خشککن جت برخوردی بر روی شلتوک نیم پخت شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پارامترهای کاری خشککن جت برخوردی بر روی شلتوک نیم پخت شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر پارامترهای کاری خشککن جت برخوردی بر روی شلتوک نیم پخت شده :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

در این تحقیق اثر دمای هوا )در سه سطح ۹۰و۱۰۰و۱۱۰ درجه سلسیوس(، سرعت هوا خشککردن )دو سطح ۰۱ و ۰۹ متربر ثانیه( و مدت بخاردهی )در دو سطح ۰۹ و ۰۱ دقیقه( بر روی درصد ترک و تغییرات مشخصات فیزیکی برنج نیم پخت شده مورد بررسی قرار گرفت. به طور کلی نتایج نشان داد که در تمامی دماها درصد ترک با افزایش سرعت هوا و مدت بخاردهی کاهش مییابدکمترین ترک۲/۵۶درصد در مدت بخاردهی ۰۱ دقیقه، سرعت هوا ۰۱ متر بر ثانیه و دما ۰۰۹ درجه سلسیوس حاصل شد. بیشترین ترک ۰۹ در مدت بخاردهی ۰۹ دقیقه، سرعت هوا ۰۱ متر بر ثانیه و دما ۰۹۹ درجه سلسیوس بدست آمد. همچنین بررسی خصوصیات فیزیکی نشان داد که دانسیته واقعی و ظاهری شلتوک به ترتیب۱۳/۲۱درصد و۲۲/۷۴درصد کمترا زبرنج قهوه ای بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.