ارزیابی خواص پتروفیزیکی، زون بندی و تطابق سازند کنگان در چاههای A B میدان گازی کیش با استفاده از داده های چاه نگاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خواص پتروفیزیکی، زون بندی و تطابق سازند کنگان در چاههای A B میدان گازی کیش با استفاده از داده های چاه نگاری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خواص پتروفیزیکی، زون بندی و تطابق سازند کنگان در چاههای A B میدان گازی کیش با استفاده از داده های چاه نگاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خواص پتروفیزیکی، زون بندی و تطابق سازند کنگان در چاههای A B میدان گازی کیش با استفاده از داده های چاه نگاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خواص پتروفیزیکی، زون بندی و تطابق سازند کنگان در چاههای A B میدان گازی کیش با استفاده از داده های چاه نگاری :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

میدان گازی کیش یکی از بزرگترین میادین گازی جهان وشامل دو سنگ مخزن گازی ، سازند کنگان )تریاس پیشین( و دالان)پرمین پسین( در حوضه رسوبی زاگرس است .در این مطالعه سازند کنگان مورد ارزیابی قرار گرفته است.در این پژوهشضمن مطالعه با استفاده از داده های خام حاصل از چاه نگاری دو حلقه چاه حفاری شده از کل گستره میدان و با استفاده از روش ارزیابی پتروفیزیک احتمالی ) Probabilistic ( خصوصیات پتروفیکی سازند کنگان )حجم شیل ،نوع لیتولوژی ،تخلخل و اشباع آب (، مورد ارزیابی قرار گرفته است و از روش آمار و احتمالات برای تفسیر نمودارها به کمک مدل چند کانیایی ماژولمولتی مین نرم افزار) Multimin ( بهره گیری شده است. بر اساس نتایج این ارزیابی و استفاده از کراس پلاتهای تعیین کننده لیتولوژی و چارتهای استاندارد شلومبرژره ، لیتولوژی غالب چاههای مورد مطالعه کلسیت ،دولومیت مقادیری انیدریت و مقدار اندکی شیل ، تشخیص داده شده است . پارامترهای پتروفیزیکی در چاه A در اعماق ۳۳۳۳ تا ۳۰۳۳ در سازند کنگان و در چاهB در اعماق ۳۰۰۳ تا ۳۳۷۳ متر در سازند نامبرده مورد مورد ارزیابی قرار گرفت. برای مطالعه دقیق تر این سازند به دو بخش K1 و k2 تقسیم شد. که در مجموع حجم شیل محاسبه شده در چاه B کم می باشد . این موضوع را می توان دلیل بر برابر بودن تخلخل مفید در بیشتر نقاط چاه دانست. هم چنین سازند کنگان در چاه A دارای میزان اشباع آب بالای برخوردار بوده از حجم هیدروکربور خوبی برخوردار نیست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.