مطالعه برخی خواص بیوفیزیکی ۲ رقم پسته خنجری احمد آقایی منطقه خورزان دامغان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه برخی خواص بیوفیزیکی ۲ رقم پسته خنجری احمد آقایی منطقه خورزان دامغان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه برخی خواص بیوفیزیکی ۲ رقم پسته خنجری احمد آقایی منطقه خورزان دامغان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه برخی خواص بیوفیزیکی ۲ رقم پسته خنجری احمد آقایی منطقه خورزان دامغان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه برخی خواص بیوفیزیکی ۲ رقم پسته خنجری احمد آقایی منطقه خورزان دامغان :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

برای کاهش تلفات وحفظ کیفیت محصولات کشاورزی درهنگام برداشت وهمچنین در عملیات پس از برداشت و به هدف طراحی ماشین آلات مخصوص فراوری آنها ، داشتن اطلاعات کافی در مورد خواص مکانیکی و فیزیکی این محصولات ضروری به نظر میرسد.در تحقیق حاضر برخی از خصوصیات فیزیکی و ثقلی ازجمله زاویه ریپوز پری، میانگین هندسی ابعاد، میانگین حسابی قطر، کرویت و ضریب رعنایی در سطح احتمال ۵% برای دو رقم پسته خنجری ، احمدآقایی شهرستان دامغان بررسی شد که در مطالعه میانگین حسابی قطر DE برای پسته رقم خنجری ۳۸/۲ و رقم احمد اقایی۳۸/۱ بدست آمد، میانگین هندسی ابعاد Dg برای رقم خنجری و احمدآقایی به ترتیب ۱۴/۱و۱۴/۷ تعیین شد و فاکتور شکل نمونه احمدآقایی با نمونه خانی اختلاف معنی داری نداشته P>0/05 ولی در کرویت در نمونه های خنجری و احمدآقایی اختلاف معنی داری می باشد P<0/05 همچنین زاویه ریپوز برای رقم خنجری ۱۸/۲۱ و این میزان برای رقم احمدآقایی ۲۰/۴۸ بدست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.