بهینه سازی استخراج DNA با ترکیب پلی فنولی در دو گیاه چوبی پسته Pistacia vera و گردو Juglans regia
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بهینه سازی استخراج DNA با ترکیب پلی فنولی در دو گیاه چوبی پسته Pistacia vera و گردو Juglans regia دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بهینه سازی استخراج DNA با ترکیب پلی فنولی در دو گیاه چوبی پسته Pistacia vera و گردو Juglans regia کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی استخراج DNA با ترکیب پلی فنولی در دو گیاه چوبی پسته Pistacia vera و گردو Juglans regia،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بهینه سازی استخراج DNA با ترکیب پلی فنولی در دو گیاه چوبی پسته Pistacia vera و گردو Juglans regia :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
استخراج DNA ژنومی با کمیت و کیفیت مطلوب از نیازهای بنیادی زیست شناسی مولکولی است. استخراج DNA از گیاهان چوبی به دلیل حضور مقادیر بالای پلیساکارید و پلی فنول، تانن و سایر متابولیتهای ثانویه که بر کیفیت DNA تاثیر میگذارند کار چالش برانگیزی است. بنابراین روش استخراجی که بتواند این مواد را به حداقل برساند باید تشخیص و مورد استفاده قرار گیرند. در این مطالعه دو روش متفاوت Doyel&DoyelوDellaporta برای استخراج DNA در دو گیاه پسته وگردو ارائه شده است. جذب ۲۶۰/۲۸۰ DNA به دست آمده با روش Dellaporta بین ۱.۲تا۱.۴ بوده و رنگ رسوب DNA قهوهای بوده که نشان دهنده اکسیداسیون بالا و آلودگی با ترکیبات پلیفنولی بود در حالیکه در روش Doyel&Doyel جذب به دست آمده بین ۱/۸تا۱/۶ بوده، همچنین رسوبDNA به دلیل استفاده همزمان از مرکاپتواتانول و پلیونیلپیرولیدین سفید رنگ بوده که نشان دهنده کاهش اکسیداسیون در این روش بوده است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.