بهینه سازی استخراج DNA با ترکیب پلی فنولی در دو گیاه چوبی پسته Pistacia vera و گردو Juglans regia


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی استخراج DNA با ترکیب پلی فنولی در دو گیاه چوبی پسته Pistacia vera و گردو Juglans regia دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی استخراج DNA با ترکیب پلی فنولی در دو گیاه چوبی پسته Pistacia vera و گردو Juglans regia  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی استخراج DNA با ترکیب پلی فنولی در دو گیاه چوبی پسته Pistacia vera و گردو Juglans regia،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی استخراج DNA با ترکیب پلی فنولی در دو گیاه چوبی پسته Pistacia vera و گردو Juglans regia :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

استخراج DNA ژنومی با کمیت و کیفیت مطلوب از نیازهای بنیادی زیست شناسی مولکولی است. استخراج DNA از گیاهان چوبی به دلیل حضور مقادیر بالای پلیساکارید و پلی فنول، تانن و سایر متابولیتهای ثانویه که بر کیفیت DNA تاثیر میگذارند کار چالش برانگیزی است. بنابراین روش استخراجی که بتواند این مواد را به حداقل برساند باید تشخیص و مورد استفاده قرار گیرند. در این مطالعه دو روش متفاوت Doyel&DoyelوDellaporta برای استخراج DNA در دو گیاه پسته وگردو ارائه شده است. جذب ۲۶۰/۲۸۰ DNA به دست آمده با روش Dellaporta بین ۱.۲تا۱.۴ بوده و رنگ رسوب DNA قهوهای بوده که نشان دهنده اکسیداسیون بالا و آلودگی با ترکیبات پلیفنولی بود در حالیکه در روش Doyel&Doyel جذب به دست آمده بین ۱/۸تا۱/۶ بوده، همچنین رسوبDNA به دلیل استفاده همزمان از مرکاپتواتانول و پلیونیلپیرولیدین سفید رنگ بوده که نشان دهنده کاهش اکسیداسیون در این روش بوده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.