بررسی کاربرد کمپوست و برخی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی پسته رقم اوحدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کاربرد کمپوست و برخی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی پسته رقم اوحدی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کاربرد کمپوست و برخی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی پسته رقم اوحدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کاربرد کمپوست و برخی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی پسته رقم اوحدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کاربرد کمپوست و برخی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی پسته رقم اوحدی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

پسته از محصولات مهم باغبانی کشور می باشد. از مشکلات عمده خاکهای مناطق گرم و خشک کمبود مواد آلی در این خاکها و قلیایی بودن آنهاست که موجب کاهش جذب پاره ای از عناصر غذایی می گردد. استفاده از مواد آلی، استفاده موضوعی از عناصر پرمصرف و محلول پاشی درختان با عناصر کم مصرف می تواند کمک به تولید محصول با کمیت و کیفیت بیشتری نماید. یکی از مهمترین منابع مواد آلی در باغات پسته میتواند کمپوست حاصل از ضایعات پوست سبز رویی میوه پسته باشد. همچنین میتوان کاربرد آن را با کاربرد برخی عناصر پرمصرف و کم مصرف مقایسه نمود. در این پژوهش اثرات کاربرد کمپوست، مصرف NPK و محلولپاشی با عناصر روی و منگنز بر خصوصیات کمی و کیفی پسته رقم اوحدی در کرمان مورد بررسی قرار گرفت. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از: ماده آلی به صورت کمپوست در دو سطح ۰ و ۳۰ تن در هکتار به صورت چالکود ، مصرف NPKدر دو سطح عدم مصرف و مصرف طبق نتایج آزمون خاک و محلول پاشی با عناصر روی و منگنز در دو سطح صفر و سه در هزار به صورت طرح آزمایشی فاکتوریل در قالب طرح آزمایشی بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار. نتایج نشان داد که مصرف کمپوست NPK و محلول پاشی عناصر روی و منگنز باعث افزایش وزن پستههای خندان، افزایش میزان خندانی دانه در هر درخت، کاهش تعداد دانههای پوک در هر درخت و افزایش عملکرد محصول در هر درخت گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.