اثر تنش شوری بر روی صفات رویشی و بیوشیمیایی دانهالهای پسته رقم بادامی زرند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تنش شوری بر روی صفات رویشی و بیوشیمیایی دانهالهای پسته رقم بادامی زرند دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تنش شوری بر روی صفات رویشی و بیوشیمیایی دانهالهای پسته رقم بادامی زرند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تنش شوری بر روی صفات رویشی و بیوشیمیایی دانهالهای پسته رقم بادامی زرند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تنش شوری بر روی صفات رویشی و بیوشیمیایی دانهالهای پسته رقم بادامی زرند :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

در اکثر مناطق پسته خیز کشور تنش شوری وجود دارد. شوری به معنی حضور بیش از اندازه نمکهای قابل حل و عناصر معدنی در محلول آب وخاک است که منجر به تجمع نمک در ناحیه ریشه شده و گیاه در جذب آب کافی از محلول خاک با اشکال روبه رو می شود. در واقع شوری عامل مهمی است که تولید محصولات کشاورزی و ادامه کشت وکار را در بسیاری از مناطق به مخاطره می افکند. شوری، ارزش قابلیت تولید و حاصلخیزی زمین ها را کاهش داده و باعث اختلال وکاهش در قابلیت جذب آب توسط گیاهان شده و فرایندهای تغذیه ای و متابولیکی را دچار مشکل می نماید. استفاده از ارقام و پایه های مقاوم به شوری به عنوان یکی از راه های عملی برای مقابله با تنش شوری می باشد. لذا به منظور بررسی اثرات شوری بر روی صفات رویشی دانهالهای پسته رقم بادامی زرند آزمایشی انجام پذیرفت. این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با سه سطح شوری ۰،۶۰و۱۲۰ میلی مولار کلرید سدیم بر روی دانهال پسته رقم بادامی زرند درگلخانه مؤسسه تحقیقات پسته کشور انجام شد. تجزیه و تحلیل آماری داده ها با استفاده از نرم افزار آماری Mstat-c و مقایسه میانگین ها به روش دانکن انجام شد. نتایج حاصل ازاین آزمایش نشان داد که با افزایش شوری میزان پرولین و قند محلول افزایش یافت که بیانگر مقاومت این پایه به تنش شوری می باشد و همچنین افزایش شوری باعث کاهش سطح برگ ، قطر ساقه در سطح یک درصد و همچنین باعث کاهش درصد برگ سالم، درصد برگ ریزش کرده، درصد برگ نیمه خشک و کاهش وزن تر ساقه و وزن تر ریشه در سطح پنج درصد شد. شوری بر روی ارتفاع ساقه و طول ریشه تاثیری نداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.