بررسی روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت و چالش های پیش روی آن در بیمارستان های تابع دانشگاه علوم پزشکی کردستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت و چالش های پیش روی آن در بیمارستان های تابع دانشگاه علوم پزشکی کردستان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت و چالش های پیش روی آن در بیمارستان های تابع دانشگاه علوم پزشکی کردستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت و چالش های پیش روی آن در بیمارستان های تابع دانشگاه علوم پزشکی کردستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت و چالش های پیش روی آن در بیمارستان های تابع دانشگاه علوم پزشکی کردستان :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

در ۳۰ سال گذشته تلاش های زیادی برای ارتقای نظام سلامت صورت گرفت ولی در نهایت نتوانست جواب گوی انتظارات و نیازهای بروز در بخش بهداشت و درمان باشد و لذا آنچه ضرورت اجرای موفق اصلاحات را ضمانت می کند، پای شنونده اجرا و ارزیابی مستمر برنامه های طرح تحول نظام سلامت می باشد. با عنایت به اهمیت موضوع، مطالعه حاضر با تعیین روند اجرای برنامه تحول نظام سلامتی و چالش های پیش روی آن در بیمارستان های تابع دانشگاه علوم پزشکی کردستان انجام پذیرفت. این پژوهش به صورت توصیفی، کاربردی و مقطعی یک سال از نیمه اردیبهشت ماه ۱۳۹۳ لغایت نیمه اردیبهشت ماه ۱۳۹۴ انجام شده است. جامعه پژوهش در این مطالعه شامل ۱۲ بیمارستان دولتی تابعه دانشگاه های علوم پزشکی کردستان بوده است. ابزار جمع آوری داده ها شامل چند چک لیست و شامل شاخص های اصلی برنامه های میزان پرداختی بیماران بستری، ترویج زایمان طبیعی، مقیمی پزشکان، ترغیب ماندگاری پزشکان در مناطق محروم و ارتقا کیفیت هتلینگ براساس دستورالعمل طرح تحول نظام سلامت، ابلاغی وزارت بهداشت بوده تأمین و توسط کارشناسان معاونت درمان دانشگاه مورد پایش و مصاحبه قرار گرفت و پس از جمع آوری داده ها در نرم افزار Excel 2013 وارد شد. تجزیه و تحلیل داده ها بر اساس آزمون های آماری و با نرم افزار Spss 33 انجام شد. نتایج نشان داد که شاخص های مختلف هر برنامه در وضعیت نسبتاً مطلوبی قرار دارد و بیشترین میزان تحقق شاخص های برنامه های مذکور به ترتیب ۹۱/۷% ، ۷۵%، ۸۳/۳% ، ۷۵% و ۵۸/۳% می باشند و شاخص هایی که دچار کمبود میزان تحقق بودند می تواند به دلایل مختلفی همچون کمبود نیروی انسانی و توزیع نامناسب آن، آماده نبودن سیستم اطلاعات بیمارستانی His ، عدم آموزش کامل و افزایش مراجعین در مراحل اولیه طرح بوده باشد. در نهایت می توان نتیجه گرفت با پایش های مستمری که توسط کارشناسان و مدیران صورت می گیرد بتوان به تحقق صددر صد یک شاخص های برنامه طرح تحول نظام سلامت در سریع ترین زمان ممکن دست پیدا کرد که این امر باعث می شود سلامت محوری و درمان محوری غالب شده و همچنین ارتقای بهداشت را در پی داشته و تحول مثبتی را در نظام سلامت برای درازمدت ایجاد کند و مدیران با اتخاذ استراتژی های مناسب و تکیه بر نقاط قوت طرح در قطعه چالش ها و تهدیدهای پیش رو موفق باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.