بررسی دیدگاه رفتارهای سیاسی بر استراتژی های تغییر نیروی انسانی (مطالعه موردی: اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی دیدگاه رفتارهای سیاسی بر استراتژی های تغییر نیروی انسانی (مطالعه موردی: اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی دیدگاه رفتارهای سیاسی بر استراتژی های تغییر نیروی انسانی (مطالعه موردی: اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی دیدگاه رفتارهای سیاسی بر استراتژی های تغییر نیروی انسانی (مطالعه موردی: اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی دیدگاه رفتارهای سیاسی بر استراتژی های تغییر نیروی انسانی (مطالعه موردی: اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

نیروی انسانی به عنوان استراتژی ترین منبع سازمان پیش از سایر عوامل دیگر مورد توجه می باشد. مدیران موفق برای به کارگیری نفوذ در تفکرات، عملکرد و هدایت منابع انسانی نیازمند مهارت های سیاسی می باشند. دفتر سیاسی اغلب به عنوان توانایی برای نفوذ مؤثر بر دیگران تعریف می شود. هدف از این پژوهش بررسی دیدگاه رفتارهای سیاسی بر استراتژی های تغییر نیروی انسانی در کارکنان اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی می باشد. این پژوهش کاربردی و از لحاظ روش گردآوری داده ها از نوع توصیفی – پیمایشی و هم بستگی می باشد. جامعه آماری شامل ۱۰۱۶ نفر بود که براساس جدول تعیین حجم نمونه کرجسی و مورگان، ۲۷۸ نفر به عنوان نمونه انتخاب شده اند. تجزیه و تحلیل های مربوط بر اساس تعداد (۲۴۹) پرسش نامه برگشتی از جامعه هدف با استفاده از نرم افزار Spss و آزمون های ضریب پیرسیون و اسپیرمن انجام گرفته است. جهت ارزیابی مؤلفه های استراتژی تغییر منابع انسانی از پرسش نامه استاندارد مقیمی و رمضان (۱۳۹۰) و پرسش نامه رفتار سیاسی (۱۹) سؤالی دوبرین (۱۹۷۸) استفاده شده است. نتایج حاصل از آزمون فرضیات پژوهش بیانگر رابطه مثبت و معنادار بین رفتارهای سیاسی و استراتژی های تغییر نیروی انسانی از جمله تغییرات در دانش، نگرش، رفتارهای فردی و رفتارهای گروهی و سازمانی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.