تعیین میزان الودگی فلزات سنگین در پساب ناشی از فراوری سنگ اهن در منطقه بیابانی بافق ( مطالعه موردی:Ag ، Al ، As ،Cd)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین میزان الودگی فلزات سنگین در پساب ناشی از فراوری سنگ اهن در منطقه بیابانی بافق ( مطالعه موردی:Ag ، Al ، As ،Cd) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین میزان الودگی فلزات سنگین در پساب ناشی از فراوری سنگ اهن در منطقه بیابانی بافق ( مطالعه موردی:Ag ، Al ، As ،Cd)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین میزان الودگی فلزات سنگین در پساب ناشی از فراوری سنگ اهن در منطقه بیابانی بافق ( مطالعه موردی:Ag ، Al ، As ،Cd)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین میزان الودگی فلزات سنگین در پساب ناشی از فراوری سنگ اهن در منطقه بیابانی بافق ( مطالعه موردی:Ag ، Al ، As ،Cd) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به دلیل پیشرفت سریع تکنولوژی و رهاسازی فاضلاب ها و پساب های کارخانجات مختلف در طبیعت،آلودگی منابع آبی و ورود آلاینده ها به چرخه زیستی گیاهان و به دنبال آن مربوط به چرخه دام و انسان به یکی از مشکلات بزرگ دنیای امروز تبدیل شده است. با توجه به وجود سایت های معدنی متعدد مهم ترین علت بیابان زایی تکنولوژیک در منطقه واثق، آلودگی ناشی از صنایع و معادن می باشد. تحقیق حاضر با هدف تعیین میزان آلودگی فلزات سنگین در پساب ناشی از فرآوری سنگ آهن در منطقه بیابانی با فقه انجام گردیده است. ۱۶ نمونه طی سال های ۱۳۹۲-۱۳۸۹ از پساب مذکور تهیه و چهار فلز سنگین Ag ، Al ، As ، Be و Cd در آزمایشگاه اندازه گیری و شاخص های PI ، IPI و MCd برای داده های گردآوری شده تعیین گردید. نتایج به دست آمده بررسی شاخص PI نشان داد ۱۰۰% پارامترها در طبقه آلودگی کم قرار دارند. مطابق نتایج به دست آمده برای شاخص تجمعی IPI نیز ۱۰۰درصد نمونه ها در طبقه آلودگی هم قرار داشتند و همچنین از نظر شاخص MCd نیز ۱۰۰درصد نمونه ها در جای خیلی پایین آلودگی را از خود نشان می دهند. لذا در مجموع پساب ناشی از فرآوری سنگ آهن در منطقه بیابانی با فقه به فلزات Ag ، Al ، As ، Be و Cd والدین می باشد. لکن با عنایت به اینکه اکوسیستم های بیابانی حساس و شکننده می باشند پیشنهاد می گردد وضعیت پساب مذکور نسبت به سایر آلاینده های احتمالی جهت تکمیل مطالعات تعیین گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.