بررسی کاربرد اسید هیومیک و ورمی کمپوست بر عملکرد و برخی از اجزای عملکرد سویا در دماوند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کاربرد اسید هیومیک و ورمی کمپوست بر عملکرد و برخی از اجزای عملکرد سویا در دماوند دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کاربرد اسید هیومیک و ورمی کمپوست بر عملکرد و برخی از اجزای عملکرد سویا در دماوند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کاربرد اسید هیومیک و ورمی کمپوست بر عملکرد و برخی از اجزای عملکرد سویا در دماوند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کاربرد اسید هیومیک و ورمی کمپوست بر عملکرد و برخی از اجزای عملکرد سویا در دماوند :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر کود ورمی کمپوست و اسید هیومیک تحقیقی در بهار سال ۱۳۹۴ در مزرعه اداره جهاد کشاورزی در شهرستان دماوند با طول جغرافیایی ۵۲ درجه و ۴۴ دقیقه شرقی و عرض جغرافیایی ۳۵ درجه و ۴۵ دقیقه شمالی، با ارتفاع ۱۹۳۰ متر از سطح دریا به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار به اجرا درآمد. سطوح هیومیک اسید شامل سطح شاهد (عدم مصرف هیومیک اسید ) ۱۵ هیومیک اسید لیتر در هکتار و ۳۰ هیومیک اسید لیتر در هکتار و سطوح کود ورمی کمپوست شامل سطح شاهد (عدم مصرف)، شش تن در هکتار و ۱۰ تن در هکتار بود. صفات مورد بررسی تعداد دانه در بوته گل، وزن خشک دانه در بوته و عملکرد دانه بودند.نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر هیومیک اسید و اثر کود ورمی کمپوست در سطح یک و پنج در صد معنی دار شد. نتایج مقایسه میانگین ها نشان داد که مصرف ۱۵ تا ۳۰ لیتر در هکتار هیومیک اسید با کاربرد شش تن در هکتار ورمی کمپوست پاسخ های مناسبی در خصوص رشد صفات مورد بررسی می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.