اسید آسکوربیک (ویتامین C)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اسید آسکوربیک (ویتامین C) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اسید آسکوربیک (ویتامین C)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اسید آسکوربیک (ویتامین C)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اسید آسکوربیک (ویتامین C) :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

اسید آسکوربیک (ویتامین c ) یک ویتامین محلول در آب است و حداقل پایداری را در بین همه ویتامین ها دارد. این ویتامین در حالت پشتی پایدار است ولی زمانی که در آب حل می شود پایداری آن کاهش پیدا می کند. مولکول اسید آسکوربیک یک ساختار پنج حلقه ای دارد و فرمول مولکولی آن C6H8O6 می باشد و به صورت پوست کریستالی سفید مایل به زرد با وزن مولکولی ۱۷۶/۱۳ و نقطه ذوب بین ۱۹۰/۸ و ۱۹۲/۸ درجه سانتی گراد می باشد. عوامل محیطی مانند دما، pH، اکسیژن، یون های فلزی، اشعه X و اشعه UV برای پایداری اسید آسکوربیک تأثیر می گذارند. اسید آسکوربیک یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است. کمک به جذب آهن مدنی، ممانعت از تشکیل ترکیبات سرطان زا، کوفاکتور انزیم ها،بیوسنتز و کارنیتین و نورادرنالین ، تحرک سنتز کلاژن،بیوسنتز انتقال دهنده های عصبی ، محافظت از فولیک اسید و بهبود ایمنی در برابر بیماری از نقش های اسید آسکوربیک در بدن می باشد. بدن قادر به سنتز اسید آسکوربیک نمی باشد و همچنین این ویتامین می تواند در بدن ذخیره شود و مقدار مناسب باید به طور منظم از طریق رژیم غذایی دریافت شود. اسید آسکوربیک به طور گسترده ای در طبیعت وجود دارد به خصوص در میوه جات تازه، برگ سبزی جات مانند گیاهان و بته ها انبه،پاپایا،کلم، برگ خردل،استناد، لیموترش، پرتغال، گوجه فرنگی و توت فرنگی. منابع حیوانی این ویتامین مانند گوشت، ماهی، مرغ، تخم مرغ و فراورده های لبنی حاوی مقادیر کمتری هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.