بررسی رابطه بین ویژگی های شخصیت با کیفیت زندگی و شادکامی معتادین مراجعه کننده به مراکز ترک اعتیاد شهرستان ساری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه بین ویژگی های شخصیت با کیفیت زندگی و شادکامی معتادین مراجعه کننده به مراکز ترک اعتیاد شهرستان ساری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه بین ویژگی های شخصیت با کیفیت زندگی و شادکامی معتادین مراجعه کننده به مراکز ترک اعتیاد شهرستان ساری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه بین ویژگی های شخصیت با کیفیت زندگی و شادکامی معتادین مراجعه کننده به مراکز ترک اعتیاد شهرستان ساری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه بین ویژگی های شخصیت با کیفیت زندگی و شادکامی معتادین مراجعه کننده به مراکز ترک اعتیاد شهرستان ساری :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

امروزه یکی از مشکلات بسیار مهم جوامع بشری پدیده اعتیاد و مواد مخدر می باشد. زیرا اعتیاد مسئله جهانی است که سالانه هزاران نفر را به کام مرگ می کشاند. در نتیجه رسیدگی به نیاز های مراجعین به مراکز ترک اعتیاد باید دردستور کار متولیان امر قرار گیرد. در این راستا کیفیت زندگی و شادکامی از عوامل بسیار مهم در حفظ درمان های بکارگرفته شده مراجعان به این مراکز می باشد. از آنجا که ویژگی های شخصیتی می تواند در کیفیت زندگی و شادکامی معتادین موثرباشد، این پژوهش با هدف پیش بینی کیفیت زندگی و شادکامی معتادین مراجعه کننده به مراکز ترک اعتیاد از روی ویژگی های شخصیتی انجام شد. مواد و روش ها: پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر شیوه گردآوری اطلاعات تحقیق توصیفی مقطعی از نوع – همبستگی است. جامعه آماری شامل کلیه افراد مراجعه کننده به مراکز ترک اعتیاد شهرستان ساری در سال ۹۳۱۴ می باشد.همچنین برای انتخاب آزمودنی ها از روش نمونه گیری در دسترس استفاده شده است. بر این اساس تعداد ۹۱۴ نفر انتخابشدند. شرط ورود به مطالعه سابقه حداقل شش ماه ترک بود. ابزار های اندازه گیری شامل پرسشنامه فرم کوتاه شخصیت نئو ( NEO-FFI (، فرم کوتاه مقیاس کیفیت زندگی سازمان بهداشت جهانی ) WHOQOL-Brief ( و پرسشنامه شادکامیآکسفورد ) OHQ ) بوده است. داده های خام با استفاده از ضریب همبستگی Pearson و رگرسیون خطی گام به گام سلسله مراتبی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: نتایج نشان داد کیفیت زندگی با عامل های برون گرایی، توافق گرایی و وظیفه شناسی همبستگی مثبت و با روان آزردگی همبستگی منفی دارد. همچنین شادکامی با برون گرایی و توافق گرایی همبستگی مثبت و با روان آزردگی همبستگیمنفی داشت. نتایج رگرسیون گام به گام نشان داد که ۶۲ درصد از تغییرات متغیر ملاک کیفیت زندگی توسظ دو عامل روان آزردگی و برون گرایی تبیین می شود. از دیگر سو، ۳۹ درصد از تغییرات متغیر ملاک شادکامی توسط روان آزردگی، برون گرایی و توافق گرایی نیز تبیین می شود. نتیجه گیری: با توجه به اینکه بازگشت های مجدد و متوالی به مواد و ناتوانی از ترک در اکثر معتادین مشاهده می شود، اعضای تیم درمانی می توانند با شناسایی خصوصیات رایج و صفات شخصیتی و کیفیت زندگی معتادین، امر پیشگیری، درمانو بازتوانی را تسهیل نمایند. همچنین معتادین با بهبود کیفیت زندگی و افزایش شادکامی بهتر می توانند فرایند درمان و مسیر زندگی خود را هدفمند دنبال کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.