بررسی و بهینه سازی پارامتر های مؤثر بر میز لرزان در فرآوریذرات ریز زغالسنگ با استفاده از روش طراحی آزمایش سطحپاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و بهینه سازی پارامتر های مؤثر بر میز لرزان در فرآوریذرات ریز زغالسنگ با استفاده از روش طراحی آزمایش سطحپاسخ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و بهینه سازی پارامتر های مؤثر بر میز لرزان در فرآوریذرات ریز زغالسنگ با استفاده از روش طراحی آزمایش سطحپاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و بهینه سازی پارامتر های مؤثر بر میز لرزان در فرآوریذرات ریز زغالسنگ با استفاده از روش طراحی آزمایش سطحپاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و بهینه سازی پارامتر های مؤثر بر میز لرزان در فرآوریذرات ریز زغالسنگ با استفاده از روش طراحی آزمایش سطحپاسخ :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در فرآوری زغالسنگ، جداسازی ذرات زیر ۱ میلی متر همواره مشکل است. تحقیقات گذشته روی میزلرزان برای فرآوری این بخش های ابعادی، نشان داد که حدأکثر کارآرایی جدایش این روش، در محدوده ابعادی ۰/۸ تا ۱ میلی متر است. لذا در این تحقیق سعی شد تا تأثیر پارامترهای مؤثر بر میز لرزان همچون شیب طولی، شیب عرضی و فرکانس نوسانات میز در جداسازی این محدوده ابعادی بررسی شود و محدوده بهینه این پارامترها به دست آید.در این راستا با استفاده از طراحی آزمایش به روش سطح پاسخ، تعداد ۲۰ آزمایش در پنج سطح هر پارامتر، انجام شد. محدوده های به کار رفته برای شیب طولی ۰.۲ درجه شیب عرضی ۱-۵ درجه و فرکانس ۳۲۰- ۲۴۰ سیکل بر دقیقه بود. سپس نتایج طرح آزمایش با استفاده از نرم افزار ۷ DX تحلیل شد. نتایج آنالیز نشان داد که پارامترهای شیب طولی و فرکانس تأثیر مستقیم در جهت افزایش کارآیی جدایش و شیب عرضی تأثیر معکوس در جهت کاهش کارآیی جدایش دارند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.