برآورد خشک سالی برای مدیریت منابع آبهای اضافی با استفاده از شاخص های (SPI ، CZI ، ZSI ، PN ، DI ) (مطالعه موردی،شهرستان شاهرود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برآورد خشک سالی برای مدیریت منابع آبهای اضافی با استفاده از شاخص های (SPI ، CZI ، ZSI ، PN ، DI ) (مطالعه موردی،شهرستان شاهرود) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برآورد خشک سالی برای مدیریت منابع آبهای اضافی با استفاده از شاخص های (SPI ، CZI ، ZSI ، PN ، DI ) (مطالعه موردی،شهرستان شاهرود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برآورد خشک سالی برای مدیریت منابع آبهای اضافی با استفاده از شاخص های (SPI ، CZI ، ZSI ، PN ، DI ) (مطالعه موردی،شهرستان شاهرود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برآورد خشک سالی برای مدیریت منابع آبهای اضافی با استفاده از شاخص های (SPI ، CZI ، ZSI ، PN ، DI ) (مطالعه موردی،شهرستان شاهرود) :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

در دهه های اخیر با توجه به رشد جمعیت جهان و همچنین افزاش مصرف سرانه آب، کمبود آب قابل استحصال به معضلی جهانی تبدیل گشته است. از این رو با توجه به محدود بودن مناع، مدیریت صحیح و بهینه مهمترین وظیفه سیاست گذاران و مهندسین منابع آب می باشد.از جمله راهکارهای مدیریتی منابع آب پیش بینی زمان و مکان مصرف بهینه این منابع می باشد. اهمیت این پیش بینی ها در تصمیماتی است که به منظور مدیریت بهینه منابع آب صورت می گیرد. یکی از آبهایی که می تواند مورد توجه مدیران و مهندسین و سیاستگذاران قرار گیرد آب های اضافی ناشی از سیل می باشد، که می توانیم از این آبها در مواقع کم آبی استفاده نماییم. پیش بینی زمان های خشکسالی می تواند کمک شایانی به سیاستگذاران و مهندسین منابع آب در جهت مصرف بهینه این منابع آبی داشته باشد. از این رو در این مقاله سعی شده است که سال های کم آبی شهرستان شاهرود با استفاده از نمایه های شاخص بارش استاندارد (SPI) و شاخص Z چینی (CZI) و شاخص عدد (Z (ZSI وشاخص درصد نرمال (PN) و شاخص دهک ها (DI) برای یک بازه زمانی ۳۰ ساله (۱۹۵۱-۲۰۱۴) تعیین شد. بدین منظور برای تعیین زمان های خشکسالی از نرم افزار DIP و جهت بررسیهای آماری از نرم افزار SPSS و EXCEL استفاده شد. نتایج نشان دادند که در سالهای ۱۹۵۱ و ۱۹۵۲ تا ۱۹۵۵ و ۱۹۵۸ و ۱۹۶۰ و ۱۹۶۱ و ۱۹۶۴ و ۱۹۶۷ و ۱۹۷۰ و ۱۹۸۳ و ۱۹۸۵ و ۱۹۹۰ و ۱۹۹۷ و ۲۰۰۱ و ۲۰۰۸ و ۲۰۱۳ خشکالی شدیدی وجود داشته است و سال های ۱۹۵۷ و ۱۹۶۹ و ۱۹۷۲ و ۱۹۷۴ و ۱۹۷۵ و ۱۹۷۹ و ۱۹۸۰ و ۱۹۸۲ و ۱۹۹۱ و ۱۹۹۲ و ۱۹۹۳ نیز سال های مرطوبی بوده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.