زمان مناسب برای افراط و تفریط در تبلیغات نقش انتظارات مشتری و خوشنامی برند محصول در تعیین کیفیت واقعی و تبلیغ شده محصول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 زمان مناسب برای افراط و تفریط در تبلیغات نقش انتظارات مشتری و خوشنامی برند محصول در تعیین کیفیت واقعی و تبلیغ شده محصول دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد زمان مناسب برای افراط و تفریط در تبلیغات نقش انتظارات مشتری و خوشنامی برند محصول در تعیین کیفیت واقعی و تبلیغ شده محصول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی زمان مناسب برای افراط و تفریط در تبلیغات نقش انتظارات مشتری و خوشنامی برند محصول در تعیین کیفیت واقعی و تبلیغ شده محصول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن زمان مناسب برای افراط و تفریط در تبلیغات نقش انتظارات مشتری و خوشنامی برند محصول در تعیین کیفیت واقعی و تبلیغ شده محصول :

تعداد صفحات :۲۸

چکیده مقاله:

هدف از این پژوهش تحلیل این موضوع است که چرا برخی شرکت ها کیفیت محصول را در سطحی متفاوت از کیفیت واقعی یک محصول تبلیغ می کنند . با در نظر گرفتن تاثیرات متقابل کیفیت محصولو تبلیغ آن، یک مدل پویا از انتظارات مشتری درخصوص کیفیت محصول و به وجود آوردن خوشنامی برند محصول برای تعیین ارزشهای مطلوب در رابطه با متغیرهای تصمیم گیری ایجاد میکنیم.شاخصهای این مدل بر اساس ادبیات پیشین تعیین می گردند و برای رسیدن به راه حل از تکنیکهای کمی استفاده می کنیم . سپس شرایطی را بررسی کردیم که یک شرکت تحت آن شرایط اغراق یا پر سرو صدا کردن محصول را مطلوب خواهد یافت. نتایج نشان می دهند که کیفیت را می تواندر بازارهائی که شاخصه آنها حساسیت قیمت بالا،حساسیت کیفیت پایین هستند را دست بالا تبلیغ کردکه همین مطلب نشانگر نیاز به وفاداری از جانب مشتریان ، مدیران رده بالا و مقامات نظارتی در چنین شرایط بازاری می باشد . این امر حائز اهمیت است زیرا منابع نظارتیرایج برای کاهش اقدامات اغوا کنندهدر خصوص تبلیغ نا کافی می باشند . علاوه بر آن قانون تبلیغات اغوا کننده بعضی از ادعاهای تبلیغاتی در این خصوص که احتمال دارد آنها به مصرف کنندگان یا رقیبان ضرر برسانند را منع می کند .همچنین نگلر نشان می دهد که تبلیغات فریب دهنده باعث ضرر در شبکه رفاه اجتماعی شده و یک سیاست همگانی که به طور موثر از فریب دادن جلوگیری می کند رفاه اجتماعی را ارتقا خواهد داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.