تحقیق آبزی پروری سردابی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق آبزی پروری سردابی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق آبزی پروری سردابی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق آبزی پروری سردابی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق آبزی پروری سردابی :

بر اساس اسناد و مدارک موجود، فعالیت آبزی پروری سردابی در ایران به استناد یک گزارش کارشناسی در سال ۱۳۳۹ از رودخانه کرج مبنی بر کاهش ذخاتیر قزل آلای خال قرمز این رودخانه طی یک دهه قبل آن (۱۳۳۹-۱۳۲۹) با هدف بازسازی ذخایر آسیب دیده و توسعه صید ورزشی آغاز گردید بر این اساس با واردات تعداد ۳ میلیون عدد تخم چشم زده و همزمان با تأسیس با تأسیس شرکت ماهی سرای کرج در سال ۱۳۴۱ این فعالیت وارد عرصه می شود بر این اساس از زمان ورود تخم چشم زن تا کنون بیش از ۴ دهه می گذرد(مأخذ مکالمات جامع آبهای داخلی ایران، دفتر طرح و توسعه)
بر اساس همین مدارک طی سالهای دهه ۴۰ و دهه ۵۰ تا سال ۱۳۵۷ اقدامات گسترده ای برای فعالیت های تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا در نقاط مختلف کشور بعمل آمد اولین سمینار ملی آبزی پروری در سال ۱۳۴۷ گزارش گردید در برنامه پنجم عمرانی نیز فعالیت آبزی پروری آب های داخلی نیز مورد توجه قرار گرفت هرچند اطلاعات مستندی از عملکرد این دوره درست نمی باشد چنین استنباط می گردد که میزان تولید ماهی قزل آلا در این دوره زمانی بسیار محدود بوده است.
در دوره زمانی ۱۳۶۷-۱۳۵۸ (دوره بعد از انقلاب تا قبل از برنامه پنجساله اول) نیز اقدامات قابل توجه و گسترده ای خصوصاً در سالهای ۱۳۶۱ به بعد برای توسعه آبزی پروری سردابی آبهای داخلی صورت گرفت علی رغم این اقدامات میزان تولید قزل آلا در دوره منتهی به سال ۱۳۶۷ کمتر از ۵۰۰ تن گزارش گردید.
در دوره زمانی ۱۳۷۳- ۱۳۶۸ (برنامه پنجساله اول آبهای داخلی) میزان تولید ماهی قزل آلا از ۵۰۰ تن به ۱۲۰۰ تن افزایش یافت (میزان افزایش تولید ۷۰۰ تن طی برانامه)
در دوره زمانی ۱۳۷۸-۱۳۷۴ (برنامه پنجساله دوم آبهای داخلی) میزان تولید قزل آلا از ۱۲۰۰ تن به ۷۰۰۰ تن افزایش یافت (میزان افزایش تولید ۵۸۰۰ تن طی برنامه)
در دوره زمانی ۱۳۸۳-۱۳۷۹ (برنامه پنجساله سوم آبهای داخلی) میزان تولید قزل آلا از ۷۰۰۰ تن به ۳۰۰۰۰ تن افزایش یافت (میزان افزایش تولید ۲۳۰۰۰ تن طی برنامه)
بر طبق اطلاعات فوق در یک جمع بندی می توان گفت که دوره پنجساله سوم (۱۳۸۳-۱۳۷۹) نقطه عطف افزایش تولید ماهی قزل آلا در آبهای داخلی ایران محسوب می شود که عمده ترین دلایل این روند را می توان بشرح زیر تحلیل نمود:
الف- ارتقاء سطح سازمانی و توسعه تشکیلاتی شیلات آبهای داخلی در مرکز . استانها
ب- استقبال گسترده بخشهای خصوصی در اجرای طرحهای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا
ج- گسترش فعالیت های تکثیر و تولید بچه ماهی در بخشهای خصوصی
د- تنوع شیوه های پرورش ماهی قزل آلا(تلفیقی با آب کشاورزی – سایت های متمرکز- استخرهای خاکی- توسعه در شالیزارها- پرورش در قفس- سیستم های مدار بسته- سیستم های هوادهی- پرورش در کانالهای گرد و دراز
هـ – تکمیل و افزایش ظرفیت تولید در مزارع موجود که عمده ترین سهم در روند افزایش تولید برنامه سوم داشته اند
و- اختصاص اعتبارات عمرانی به بخش شیلات
ز- بهره برداری تعدادی از سایت های متمرکز پرورش ماهی قزل آلا
ح- سیاست های انبساطی بانکها در جهت تخصیص منابع مالی به واحدهای تولید (خصوصاً سرمایه در گردش)
ط- گسترش فن آوری تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا در کشور
ی- گسترش و تنوع فعالیت های آموزشی و ترویجی
ک- وجود منابع محیطی گسترده در پهنه آبهای داخلی برای فعالیت
ل- گسترش تولید غذای پلیت شده و نقش مهم آن در روند توسعه
م- افزایش سطح تقاضا برای مصرف ماهی قزل آلا
ن- شرایط اقتصادی و اجتماعی و سیاسی جامعه در این دوره نیز کمک مؤثری به توسعه فعالیت نموده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.