کاربرد اسانسهای روغنی گیاهی برای مقابله با میکروارگانیسمهای عامل فساد در فراوردههای سوسیس وکالباس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد اسانسهای روغنی گیاهی برای مقابله با میکروارگانیسمهای عامل فساد در فراوردههای سوسیس وکالباس دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد اسانسهای روغنی گیاهی برای مقابله با میکروارگانیسمهای عامل فساد در فراوردههای سوسیس وکالباس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد اسانسهای روغنی گیاهی برای مقابله با میکروارگانیسمهای عامل فساد در فراوردههای سوسیس وکالباس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد اسانسهای روغنی گیاهی برای مقابله با میکروارگانیسمهای عامل فساد در فراوردههای سوسیس وکالباس :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

در سالهای اخیر، موارد زیادی از فساد مواد غذایی و بیماریهای با منشأ غذایی ناشی از رشد میکروارگانیسمها در سراسر جهان گزارش شده است و تلاشهای زیادی مانند استفاده از مواد شیمیای سنتزی جهت کنترل رشد میکروبی و کاهش مسمومیتهای غذایی و فساد صورت پذیرفته است. در هرحال، به دلیل اثرات سوء این ترکیبات مصرف کنندگان نگران بوده و لذا نیاز به مواد ایمنتر برای جلوگیری و کنترل میکروارگانیسمهای بیماریزای مواد غذایی وجود دارد در حال حاضر جهت مبارزه با آن از نیتریت استفاده میشود که علاوه بر آن نیتریت سرب توسعه رنگ و مزه گوشت و جلوگیری از اکسیداسیون چربیها میشود. با این حال به دلیل اثرات احتمالی آلرژیزایی، اثرات گشادکنندگی عروق و مسئله تشکیل نیتروزآمینها(دارای اثرات قوی سمی و سرطانزا) مورد توجه قرارگرفته است که در اثر ترکی آن با آمینهای نوع دوم در گوشت اگرچه به میزان کم، باعث ایناد نیتروزآمینها و بروز مشکل فوق میگرردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.