تعیین کمیت و کیفیت پساب تولیدی در صنعت نوشابه سازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین کمیت و کیفیت پساب تولیدی در صنعت نوشابه سازی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین کمیت و کیفیت پساب تولیدی در صنعت نوشابه سازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین کمیت و کیفیت پساب تولیدی در صنعت نوشابه سازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین کمیت و کیفیت پساب تولیدی در صنعت نوشابه سازی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

هدف از این تحقیق تعیین کمیت و کیفیت پساب تولیدی در صنعت نوشابه سازی میباشد. برای این منظور نمونه برداری از پساب کارخانه در سه ماه تابستان سال ۱۳۹۳ و در هر ماه سه روز از یک هفته در دو نوبت صبح وعصر انجام گردید و در کل تعداد ۱۶۲ نمونه تهیه گردید و مورد آزمایش قرار گرفت. در این تحقیق به بررسی و آنالیز پارامترهای TDS ،TSS ،COD ،BOD ،pH ؛ Turbidity ،Alkalinity ،Oil ،NO پساب خروجی کارخانه نوشابهسازی واقع در استان فارس و مقایسه نتایج به دست آمده با استانداردهای سازمان حفاظت محیط زیست ایران پرداخته شده است. میانگین میزان پساب تولیدی در کارخانه نوشابه سازی برابر L/min 160 محاسبه گردید. محل دفع پساب کارخانه چاه جذبی میباشد، لذا نتایج به دست آمده با استانداردهای سازمان حفاظت محیط زیست مربوط به تخلیه در چاه جذبی مقایسه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.