تعیین کمیت و کیفیت پساب تولیدی در صنعت نوشابه سازی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تعیین کمیت و کیفیت پساب تولیدی در صنعت نوشابه سازی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تعیین کمیت و کیفیت پساب تولیدی در صنعت نوشابه سازی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین کمیت و کیفیت پساب تولیدی در صنعت نوشابه سازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تعیین کمیت و کیفیت پساب تولیدی در صنعت نوشابه سازی :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
هدف از این تحقیق تعیین کمیت و کیفیت پساب تولیدی در صنعت نوشابه سازی میباشد. برای این منظور نمونه برداری از پساب کارخانه در سه ماه تابستان سال ۱۳۹۳ و در هر ماه سه روز از یک هفته در دو نوبت صبح وعصر انجام گردید و در کل تعداد ۱۶۲ نمونه تهیه گردید و مورد آزمایش قرار گرفت. در این تحقیق به بررسی و آنالیز پارامترهای TDS ،TSS ،COD ،BOD ،pH ؛ Turbidity ،Alkalinity ،Oil ،NO پساب خروجی کارخانه نوشابهسازی واقع در استان فارس و مقایسه نتایج به دست آمده با استانداردهای سازمان حفاظت محیط زیست ایران پرداخته شده است. میانگین میزان پساب تولیدی در کارخانه نوشابه سازی برابر L/min 160 محاسبه گردید. محل دفع پساب کارخانه چاه جذبی میباشد، لذا نتایج به دست آمده با استانداردهای سازمان حفاظت محیط زیست مربوط به تخلیه در چاه جذبی مقایسه گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.