شناسایی الگوی مقاومت دارویی انتروکوکوس فکالیس در نمونه های بالینی بیمارستانها و مراکز درمانی استان آذربایجان شرقی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی الگوی مقاومت دارویی انتروکوکوس فکالیس در نمونه های بالینی بیمارستانها و مراکز درمانی استان آذربایجان شرقی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی الگوی مقاومت دارویی انتروکوکوس فکالیس در نمونه های بالینی بیمارستانها و مراکز درمانی استان آذربایجان شرقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی الگوی مقاومت دارویی انتروکوکوس فکالیس در نمونه های بالینی بیمارستانها و مراکز درمانی استان آذربایجان شرقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی الگوی مقاومت دارویی انتروکوکوس فکالیس در نمونه های بالینی بیمارستانها و مراکز درمانی استان آذربایجان شرقی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

سابقه و هدف: عفونت های ناشی از انتروکوکوس ها در تمامی دنیا در حال افزایش است . مقاومت این باکتر یها به آنتی بیوتیک هاباعث کاهش تأثیر این آنتی بیوتیک ها در دیواره این باکتری ها می شود لذا هدف از این مطالعه تعیین فراوانی و مقاومت آنها نسبتبه آنتی بیوتیک های مورد استفاده بر علیه این باکتری بوده است.مواد و روشها: در این تحقیق تعداد ۱۹۳ نمونه انتروکوک از نمونه های بالینی شامل : خون ، ادرار در بیمارستانها و مراکز درمانیشهر تبریز و مرند مورد بررسی قرار گرفت. کلیه سویه ها با استفاده از آزمایشات باکتریولوژی مورد شناسایی قرا گرفتند و الگویمقاومت روش استاندارد Kirby Baur مقاومت دارویی آنها نسبت به آنتی بیوتیک های ونکومایسین، آمپی سیلین، لاین زولید ،تیکوپلانین ، جنتامایسین ، سیپروفلوکساسین، تتراسایکلین، دالفوپرستین تعیین گردید. همچنین تعیین MIC به روش E-Testانجام شد.نتایج: از ۱۹۳ سویه انتروک، ۹۳ سویه (۴۸/۱۸%) متعلق به گونه فکالیس بودند. گونه انتروکوکوس فکالیس بیشترین مقاومت را نسبت به آنتی بیوتیک های تتراسایکلین (۴۳/۲%) و سیپروفلوکساسین (۴۱/۱%) و بیشترین حساسیت رو به آنتی بیوتیک لاین زولید (۸۹/۴%) و تیکوپلاتین (۷۷/۹%) نشان دادند. حداقل غلظت مهاری نشان داد که ۴۰ نمونه مقاوم به سیپروفلوکساسین می باشند. نتیجه گیری: سویه های انتروکوکوس فکالیس مقاوم به سیپروفلوکسازین کلونالیتی متنوعی دارند. یعنی توزیع یک نواختی نداشته و نشان دهنده انتقال ژن های مقاومت به میزان بالا در جمعیت انتروککی می باشد . در حقیقت افراد کلونیزه شده با این سویه ها مخازنی برای انتشار ژن های مقاومت در جامعه به حساب می آیند که نیازمند اجرای برنامه های مراقبتی بیشتری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.