استفاده از علوم و فناوری های نوین در مسیر حفظ سلامت تخم مرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از علوم و فناوری های نوین در مسیر حفظ سلامت تخم مرغ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از علوم و فناوری های نوین در مسیر حفظ سلامت تخم مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از علوم و فناوری های نوین در مسیر حفظ سلامت تخم مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از علوم و فناوری های نوین در مسیر حفظ سلامت تخم مرغ :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

استفاده از علوم و فناوری های نوین در کلیه زمینه های صنعت طیور کشور از جمله تولید تخم مرغ و فراورده های جانبی طیورضروری می باشد. در حال حاضر تولید کنندگان تخم مرغ رقابت بسیاری در تصاحب بازارهای مصرف حتی در سطح بین المللی دارند. در این میان کیفیت محصول ارائه شده دارای اهمیت به سزایی بوده و وجود هرگونه اختلال در تخم مرغ، به سرعت مورد توجه مصرف کننده واقع می گردد. در برخی موارد کیفیت پایین تخم مرغ های تولیدی در ایران سبب گردیده است که صنعت طیور ایران مشکلات عمده ای در امر بازاریابی، فروش و صادرات این محصول داشته باشد. فساد تخم مرغ، بد شکلی ها، تغییرات رنگ و بسیاری از ناهنجاری های دیگر، عمده ترین نگرانی تولید کنندگان تجاری می باشد. بنابراین ضروری است برنامه های مختلفی از سوی سازمان های نظارتی و تولید کنندگان تخم مرغ در راستای افزایش کیفیت این محصول اجرا گردد. از جمله این برنامه ها، استفاده از علوم و فناوری های نوین در جهت اصلاح روش های جمع آوری، انبارداری و بسته بندی، استفاده از فناوری های نوین در راستای افزودن مکمل های نوین در جهت اصلاح روش های جمع آوری، انبارداری و بسته بندی، استفاده از فناوری های نوین در راستای افزودن مکمل های طبیعی با منشأ گیاهی در جیره طیور، به کارگیری علوم و فناوری های نوین به منظور کاهش بار میکروبی در محل های تولید و نگهداری، اطلاع رسانی شفاف و افزایش آگاهی مرغداران در خصوص فوائد استفاده از علوم و فناوری های نوین در صنعت طیور کشور و همچنین استقرار ناظرهای علمی و آشنا با فنون نوین نظارتی در مراکز تولید و عرضه محصول می باشد. در مقاله حاضر به طور مبسوط نقش استفاده از علوم و فناوری های نوین در ارتقاء کیفیت تخم مرغ خوراکی مورد بحث قرار خواهد گرفت. به علاوه راهکارهای مناسب جهت افزایش ایمنی غذایی این محصول در کشور ارائه خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.