ارزیابی ضریب تبدیل غذایی بعنوان صفت مهم پرواربندی در گوسفندان آمیخته و خالص


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ضریب تبدیل غذایی بعنوان صفت مهم پرواربندی در گوسفندان آمیخته و خالص دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ضریب تبدیل غذایی بعنوان صفت مهم پرواربندی در گوسفندان آمیخته و خالص  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ضریب تبدیل غذایی بعنوان صفت مهم پرواربندی در گوسفندان آمیخته و خالص،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ضریب تبدیل غذایی بعنوان صفت مهم پرواربندی در گوسفندان آمیخته و خالص :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

ضریب تبدیل غذائی یکی ازصفات مهم پرواز بندی است. ضریب تبدیل غذایی تحت تأثیر عواملی چون سنف جنس، نژاد (خالص و آمیخته) متفاوت است. در این تحقیق میزان ضریب تبدیل غذایی در هر یک از مراحل مختلف رکورد گیری تا وزن کشی چهارم پائین بود ولی در وزن کشی پنجم میزان آن افزایش یافت. بین گروه های نژادی برای صفت ضریب تبدیل غذایی در هیچ کدام از مراحل رکورد گیری به غیر از رکورد گیری چهارم اختلاف معنی داری وجود نداشت و در رکورد گیری چهارم نیز نژادشال اختلاف معنی داری با نژادهای افشاری، مغانی وورامینی نشان داد. ولی در کل دوره پروار میزان ضریب تبدیل غذایی نژاد ورامینی در مقایسه با سایر نژادها بیشتر بود که این امر بیانگر برتری آمیخته گری در مقایسه با نژاد خالص می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.