تجزیه و تحلیل کارآیی اقتصادی و اجتماعی نظام های بهره برداری از زمین در حوزه مطالعاتی رامشیر- (مطالعه موردی شبکه فرعی آبیاری و زهکشی، تجهیز و نوسازی اراضی و زهکش های زیرزمینی رامشیر، ساحل راست ناحیه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تجزیه و تحلیل کارآیی اقتصادی و اجتماعی نظام های بهره برداری از زمین در حوزه مطالعاتی رامشیر- (مطالعه موردی شبکه فرعی آبیاری و زهکشی، تجهیز و نوسازی اراضی و زهکش های زیرزمینی رامشیر، ساحل راست ناحیه) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تجزیه و تحلیل کارآیی اقتصادی و اجتماعی نظام های بهره برداری از زمین در حوزه مطالعاتی رامشیر- (مطالعه موردی شبکه فرعی آبیاری و زهکشی، تجهیز و نوسازی اراضی و زهکش های زیرزمینی رامشیر، ساحل راست ناحیه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تجزیه و تحلیل کارآیی اقتصادی و اجتماعی نظام های بهره برداری از زمین در حوزه مطالعاتی رامشیر- (مطالعه موردی شبکه فرعی آبیاری و زهکشی، تجهیز و نوسازی اراضی و زهکش های زیرزمینی رامشیر، ساحل راست ناحیه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تجزیه و تحلیل کارآیی اقتصادی و اجتماعی نظام های بهره برداری از زمین در حوزه مطالعاتی رامشیر- (مطالعه موردی شبکه فرعی آبیاری و زهکشی، تجهیز و نوسازی اراضی و زهکش های زیرزمینی رامشیر، ساحل راست ناحیه) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

تحقیق حاضر به منظور ارزیابی کارایی اقتصادی و اجتماعی نظام های بهره برداری از زمین، در منطقه رامشیر صورت گرفته است. تادر راستای پیشبرد اهداف پروژه، چون یکپارچه سازی و یا کشت یکپارچه و یا تشکیل تشکل های تولیدی استفاده شود. این تحقیقاز نوع توصیفی و پیمایشی است و با استفاده از پیمایش اقدام به توصیف جامعه آماری کرده است. ارزیابی های اقتصادی نشانمی دهند حرکت در جهت بهره برداری بزرگ با کارایی اقتصادی، افزایش بازده در واحد سطح، تجاری سازی، افزایش درآمد خانوار وشکست هزینه ها همراه است. همچنین مطالعات بخش کارایی اجتماعی نیز نشان دادند که مردم منطقه از سرمایه اجتماعی درون گروهی بالایی برخوردار هستند و سطح اعتماد، مشارکت، هنجارهای همیاری و انسجام در میان خویشان و افراد خانواده بسیاربالاست. بنابراین تشکیل تعاونی ها هم به عنوان بهره برداری بزرگ و دارای مدیریت یکپارچه و جمعی، هم باعث افزایش کاراییاقتصادی می شود و هم با روح سرمایه اجتماعی موجود در منطقه سازگار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.