بررسی کمی و خصوصیات پساب تولیدی از صنایع الکل سازی و روش های تصفیه آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کمی و خصوصیات پساب تولیدی از صنایع الکل سازی و روش های تصفیه آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کمی و خصوصیات پساب تولیدی از صنایع الکل سازی و روش های تصفیه آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کمی و خصوصیات پساب تولیدی از صنایع الکل سازی و روش های تصفیه آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کمی و خصوصیات پساب تولیدی از صنایع الکل سازی و روش های تصفیه آن :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

الکل سازی ها یکی از بزرگترین مصرف کننده های آب خام هستند به نحوی که به ازای هر لیتر الکل ۱۱ تا ۱۳ لیتر پسام (ویناس) تولید می شود، این پساب دارای مشخصاتی مانند محدوده COD بین (۸۰۰۰۰-۱۰۰۰۰۰) و محدوده BOD بین (۴۰۰۰۰-۵۰۰۰۰)؛ PH پائین، دمای بالا، رنگ قهوه ای تیره و بوی نامطبوع می باشند که به بزرگترین معضل صنایع تولید الکل تبدیل شده است که دفع بدون تصفیه آن آلودگی شدید آب و خاک را به همراه دارد. هدف از ارائه این مقاله بررسی کمی و کیفی ویناس تولیدی از صنایع الکل سازی، اثرات زیست محیطی آن و مروری مختصر بر روش های مختلف تصفیه آن می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.