مواد ضد میکروبی حاصل از گیاهان و ادویجات و کاربرد آن در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مواد ضد میکروبی حاصل از گیاهان و ادویجات و کاربرد آن در مواد غذایی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مواد ضد میکروبی حاصل از گیاهان و ادویجات و کاربرد آن در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مواد ضد میکروبی حاصل از گیاهان و ادویجات و کاربرد آن در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مواد ضد میکروبی حاصل از گیاهان و ادویجات و کاربرد آن در مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

گیاهان و ادویجات به طور گسترده ای در صنایع غذایی به عنوان طعم دهنده و مواد معطر مورد مصرف قرار می گیرند. با این حال برخی از گیاهان و ادویجات دارای خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی نیز هستند. بسیاری از ترکیبات حاصله از گیاهان که دارای خواص ضد میکروبی هستند دارای طیف اثر فعالیت ضد میکروبی وسیعی علیه باکتری ها، قارچ ها و مایکوباکتریوم ها هستند و به همین دلیل به عنوان نگهدارنده های طبیعی در مواد غذایی می توانند مورد استفاده قرار بگیرند. بیش از ۱۳۱۱ گیاه که منبع مواد دارای خواص ضد میکروبی هستند شناسایی شده اند چنین ترکیباتی در مواد غذایی به میزان کافی مورد استفاده قرار نمی گیرند. در این مقاله مروری ترکیبات ضد میکروبی حاصل از گیاهان و ادویجات به عنوان نگهدارنده های مواد غذایی مکانیسم عمل روغن های ضروری و توانایی مقاومت آنها نیز مورد بررسی قرار می گیرند. در این مطالعه مروری تاثیر گیاهان و ادویجات گیاهان و ادویجات بر روی باکتری ها و قارچ ها در مواد غذایی آماده شده ذکر می شود و توجه بیشتری بر کنترل بیماری زاها (مخصوصا قارچ ها) در مصولات خوراکی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.