مقایسه مواد متشکله موجود در اسانس اندام های مختلف گیاه چویل دانه درشت و بررسی خواص ضد میکروبی آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه مواد متشکله موجود در اسانس اندام های مختلف گیاه چویل دانه درشت و بررسی خواص ضد میکروبی آنها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه مواد متشکله موجود در اسانس اندام های مختلف گیاه چویل دانه درشت و بررسی خواص ضد میکروبی آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه مواد متشکله موجود در اسانس اندام های مختلف گیاه چویل دانه درشت و بررسی خواص ضد میکروبی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه مواد متشکله موجود در اسانس اندام های مختلف گیاه چویل دانه درشت و بررسی خواص ضد میکروبی آنها :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این پژوهش اسانس گل، برگ و ساقه گیاه Ferulago macrocarpa جمع آوری شده از سه راهی کلم واقع در جاده ایلام- دره شهر در استان ایلام در بهار سال ۱۳۹۱ به روش تقطیر با آب توسط دستگاه کلونجر به مدت ۳ ساعت جداسازی و توسط تکنیک GC/MS مورد آنالیز و بررسی قرار گرفت. اسانس Ferulago macrocarpa زرد رنگ و بازده آن نسبت به وزن گیاه خشک برای برگ w/w 0/5 % برای گل w/w 0/9% و برای ساقه w/w 0/2% بود. ۵۵ ترکیب با درصد ۹۱/۶۶ % در روغن اسانسی ساقه شناسائی گردید که از این میان بورنیل استات (۲۲/۲۶%) پارا- سایمن _ ۱۱/۳۹ %) و بورنئول ( ۱۰/۷۹ %) عمده بودند. ۲۶ ترکیب با درصد ۹۱/۷۹% در روغن اسانسی برگ شناسائی گردید که از این میان بورنیل استات (۵۰/۲۹ %) پارا- سایمن( ۱۹/۸۶ % ) و بورنئول ( ۶/۰۲ %) عمده بودند و در در روغن اسانسی گل ۵۰ ترکیب با درصد ۹۱/۰۷ % شناسائی گردید که بورنیل استات ( ۴۱/۹۷ %) نونادکان ( ۵/۷۹ %) و بورنئول ( ۴/۸۳ %) عمده بودند. ترکیبات اسانس برگ را، ۹ مونوترپن هیدرکربنه ( ۲۶/۶۲ %) ۶ مونوترپن اکسیژنه ( ۵۹/۷۴ %) ۹ سزکوئی ترپن هیدروکربنه ( ۴/۰۲ %) ۱ سزکوئی ترپن اکسیژنه ( ۱/۲۵ %) و ۱ترکیب غیر ترپنوئیدی ( ۰/۱۶ %) تشکیل می دادند. ترکیبات اسانس گل را، ۱۴ مونوترپن هیدرکربنه ( ۱۴/۸۷ %) ۱۲ مونوترپن اکسیژنه ( ۵۶/۰۱ %) ۱۷ سزکوئی ترپن هیدروکربنه ( ۱۳/۹۵ % ) و ۷ ترکیب غیر ترپنوئیدی ( ۶/۲۴ %) تشکیل می دادند. ترکیبات اسانس ساقه را، ۱۴ مونوترپن هیدرکربنه ( ۲۳/۰۷ %) ۱۲ مونوترپن اکسیژنه ( ۴۰/۳۸ %) ۱۷ سزکوئی ترپن هیدروکربنه ( ۱۴/۰۲ %) ۲ سزکوئی ترپن اکسیژنه (۵/۱۳ %) و ۱۵ ترکیب غیر ترپنوئیدی ( ۹/۰۶ %) تشکیل می دادند. در هر سه روغن اسانسی بورنیل استات و بورنئول جز ترکیبات عمده بودند ولی پارا سایمن که به ترتیب ۱۹/۸۶ % و ۱۱/۳۹ % کل اسانس برگ و ساقه را تشکیل می داد در روغن اسانسی گل ۰/۷۷ % بود و نونادکان که ۵/۷۹ % کل اسانس گل را تشکیل می داد در اسانس برگ و ساقه نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.