مروری بر ترکیبات موثر گیاهان دارویی و خواص ضد میکروبی آنها و عوامل موثر بر فعالیت ضد میکروبی در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر ترکیبات موثر گیاهان دارویی و خواص ضد میکروبی آنها و عوامل موثر بر فعالیت ضد میکروبی در مواد غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر ترکیبات موثر گیاهان دارویی و خواص ضد میکروبی آنها و عوامل موثر بر فعالیت ضد میکروبی در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر ترکیبات موثر گیاهان دارویی و خواص ضد میکروبی آنها و عوامل موثر بر فعالیت ضد میکروبی در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر ترکیبات موثر گیاهان دارویی و خواص ضد میکروبی آنها و عوامل موثر بر فعالیت ضد میکروبی در مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

گیاهان دارویی و داروهایی که از آن ها تهیه می شدند هنوز هم طرف داران فراوانی در سطح جهان دارند طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی امروز بیش از ۸۰% مردان جهان برای درمان بیماری ها هنوز از داروهای گیاهی استفاده می کنند. تقریباً یک چهارم داروهای تهیه شده دنیا دارای منشأ گیاهی و یا مستقیماً از گیاهان و سادگی می شده اند. و یا بر اساس ترکیبات گیاهی سنتز شده اند. ترکیبات محصل گیاهان دارویی شامل آلکالوئیدها، فلاونوئیدها، گلوکوزیدها، ساپونین ها ، مواد تلخ، تانن ها ، مواد معطر، ترپنها، روغنهای چرب، گلوکینینها انسولینهای گیاهی، موسیلاژها یا لعابها، هورمونهای گیاهی و ضدعفونی کننده های گیاهی هستند. یکی از ویژگی های اسانس های روغنی خاصیت هیدروفوبی یا آبگریری آنها است که این مواد را قادر می سازد در ساختار غشاهای لیپیدی یاخته های باکتریایی و میتو کندریایی نفوذ کننده و با اختلال در ساختار لیپیدی یاخته، باعث نفو پذیری و نشت مواد از غشا میشوند. عوامل مختلفی بر مراومت میکروبها در ماده غذایی تأثیرگذار هستند که می توان به دو دسته عوامل داخلی یا ویژگی های خود ماده غذایی (ساختار ماده غذایی، pH ، میزان آب آزاد، چربی، پروتئین، کربوهیدرات، نمک و دیگر ترکیبات ) و عوامل خارجی نظیر دما، نور، ترکیب هوای اطراف ماده غذایی و نوع بسته بندی اشاره کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.