خواص جلبکهای دریایی با تاکید بر خواص دارویی و غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 خواص جلبکهای دریایی با تاکید بر خواص دارویی و غذایی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خواص جلبکهای دریایی با تاکید بر خواص دارویی و غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خواص جلبکهای دریایی با تاکید بر خواص دارویی و غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن خواص جلبکهای دریایی با تاکید بر خواص دارویی و غذایی :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

جلبکها یک گروه بسیار بزرگ و متنوع از موجودات اتوتروف هستند که در محدوده تک سلولی تا پرسلولی میباشند. آن ها تولید کنندههای اولیه و به عنوان منبع بسیاری از مواد مغذی و حاوی پروتئین بالایی میباشند. آشامیدنی های خاصی از جلبک دریایی به دست میآید. جلبک دریایی عمدتا به عنوان غذا و دارو برای قرن ها مورد استفاده قرار گرفته. آنها نه تنها به عنوان غذا بلکه به عنوان عصاره در مواد غذایی، لبنی، محصولات آرایشی، و موارد صنعتی(نساجی،عکس،تولید سوخت زیستی و کود زیستی،) استفاده می شود. جلبک به عنوان یکی از منابع مهم پزشکی استفاده میشود به دلیل استفاده به عنوان آنتی اکسیدان، ضد سرطان، ضد ویروس. ضد قارچ و ضد آلرژی .خواص درمانی جلبک برای ارتقای سلامت مورد استفاده قرار میگیرد .جلبک خوراکی به عنوان غذایی کامل تعادلی از پروتئین ها، کربوهیدرات ها، ویتامین ها ( ویتامینهای ،C ،A نیاسین و….) و مواد معدنی فراهم میکند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.