تاثیر منابع و مقادیر مختلف کودهای پتاسیمی در عملکرد و کیفیت محصول گیاه دارویی زعفران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر منابع و مقادیر مختلف کودهای پتاسیمی در عملکرد و کیفیت محصول گیاه دارویی زعفران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر منابع و مقادیر مختلف کودهای پتاسیمی در عملکرد و کیفیت محصول گیاه دارویی زعفران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر منابع و مقادیر مختلف کودهای پتاسیمی در عملکرد و کیفیت محصول گیاه دارویی زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر منابع و مقادیر مختلف کودهای پتاسیمی در عملکرد و کیفیت محصول گیاه دارویی زعفران :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
این آزمایش بمنظور بررسی اثر منابع و مقادیر مختلف کودهای پتاسیمی بر کمیت و کیفیت زعفران در بهار سال ۱۳۹۳ در آذربایجان شرقی باجراء درآمد. طرح آزمایشی در قالب بلوکهای کامل تصادفی با ۱۰ تیمار و چهار تکرارانجام گرفت. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از تیمار اول = شاهد، تیمار دوم = کلرور پتاسیم بر مبنای آزمون خاک، تیمارهای سوم و چهارم = کلرور پتاسیم تا حد ۵۰ و ۱۵۰ درصد اضافه بر آزمون خاک، تیمار پنجم = تیمار چهارم بعلاوه عناصر میکرو براساس آزمون خاک، تیمار ششم = سولفات پتاسیم بر مبنای آزمون خاک، تیمارهای هفتم و هشتم = سولفات پتاسیم تا حد ۵۰ و ۱۵۰ درصد اضافه بر آزمون خاک، تیمار نهم = تیمار هشتم بعلاوه عناصر میکرو و تیمار دهم = تامین پتاسیم از هر دو منبع بعلاوه عناصر میکرو. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که عملکرد غده، تعداد غده در بوته، در سطح ۱ درصد و درصد ماده خشک و درصد پروتئین غده در سطح پنج درصد بطور معنیدار تحت تاثیر تیمارهای کودی قرار گرفتند. حداکثر عملکرد مربوط به تیمار دهم با عملکرد ۱۱۶۲/۵ گرم در هکتار بود. کلیه تیمارها با تیمار شاهد از لحاظ عملکرد و درصد ماده خشک اختلاف معنیداری در سطح احتمال پنج درصد داشتند.مقایسههای اورتوگونال بین دو منبع کودی نشان میدهد که عملکرد غده و تعداد غده اختلاف معنیداری در سطح یک درصد و درصد ماده خشک و درصد پروتئین اختلاف معنیداری در سطح یک درصد دارند.بنظر می رسد استفاده اصولی از پتاسیم در محصولات پر توقعی نظیر زعفران نقش غیر قابل انکاری در کشاورزی پایدار داشته باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.