تاثیر منابع و مقادیر مختلف کودهای پتاسیمی در عملکرد و کیفیت محصول گیاه دارویی زعفران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر منابع و مقادیر مختلف کودهای پتاسیمی در عملکرد و کیفیت محصول گیاه دارویی زعفران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر منابع و مقادیر مختلف کودهای پتاسیمی در عملکرد و کیفیت محصول گیاه دارویی زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر منابع و مقادیر مختلف کودهای پتاسیمی در عملکرد و کیفیت محصول گیاه دارویی زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر منابع و مقادیر مختلف کودهای پتاسیمی در عملکرد و کیفیت محصول گیاه دارویی زعفران :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

این آزمایش بمنظور بررسی اثر منابع و مقادیر مختلف کودهای پتاسیمی بر کمیت و کیفیت زعفران در بهار سال ۱۳۹۳ در آذربایجان شرقی باجراء درآمد. طرح آزمایشی در قالب بلوکهای کامل تصادفی با ۱۰ تیمار و چهار تکرارانجام گرفت. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از تیمار اول = شاهد، تیمار دوم = کلرور پتاسیم بر مبنای آزمون خاک، تیمارهای سوم و چهارم = کلرور پتاسیم تا حد ۵۰ و ۱۵۰ درصد اضافه بر آزمون خاک، تیمار پنجم = تیمار چهارم بعلاوه عناصر میکرو براساس آزمون خاک، تیمار ششم = سولفات پتاسیم بر مبنای آزمون خاک، تیمارهای هفتم و هشتم = سولفات پتاسیم تا حد ۵۰ و ۱۵۰ درصد اضافه بر آزمون خاک، تیمار نهم = تیمار هشتم بعلاوه عناصر میکرو و تیمار دهم = تامین پتاسیم از هر دو منبع بعلاوه عناصر میکرو. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که عملکرد غده، تعداد غده در بوته، در سطح ۱ درصد و درصد ماده خشک و درصد پروتئین غده در سطح پنج درصد بطور معنیدار تحت تاثیر تیمارهای کودی قرار گرفتند. حداکثر عملکرد مربوط به تیمار دهم با عملکرد ۱۱۶۲/۵ گرم در هکتار بود. کلیه تیمارها با تیمار شاهد از لحاظ عملکرد و درصد ماده خشک اختلاف معنیداری در سطح احتمال پنج درصد داشتند.مقایسههای اورتوگونال بین دو منبع کودی نشان میدهد که عملکرد غده و تعداد غده اختلاف معنیداری در سطح یک درصد و درصد ماده خشک و درصد پروتئین اختلاف معنیداری در سطح یک درصد دارند.بنظر می رسد استفاده اصولی از پتاسیم در محصولات پر توقعی نظیر زعفران نقش غیر قابل انکاری در کشاورزی پایدار داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.