تاثیر سالسیلیک اسید بر فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان و رنگیزه های کلروفیل در گیاه شنبلیله (Trigonella foenum – graecum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سالسیلیک اسید بر فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان و رنگیزه های کلروفیل در گیاه شنبلیله (Trigonella foenum – graecum L) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سالسیلیک اسید بر فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان و رنگیزه های کلروفیل در گیاه شنبلیله (Trigonella foenum – graecum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سالسیلیک اسید بر فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان و رنگیزه های کلروفیل در گیاه شنبلیله (Trigonella foenum – graecum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سالسیلیک اسید بر فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان و رنگیزه های کلروفیل در گیاه شنبلیله (Trigonella foenum – graecum L) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

به منظور بررسی سطوح مختلف سالسیلیک اسید بر میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان کاتالاز CAT و گایاکول سوپراکسید دیسموتاز SOD و آسکوربات پراکسیداز APX ، کلروفیل b و a گیاه شنبلبله Trigonella foenum – graecum L ، آزمایشی با طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار در پژوهشکده زیست فناوری دانشگاه زابل (بیوسنتر) انجام شد. تیمار اسید سالسیلیک اسید در چهار سطح ۰ ، ۱ ، ۱/۵ و ۲ میلی مولار بود. نتایج نشان داد فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان کاتالاز CAT و گایاکول سوپراکسید دیسموتاز SOD و آسکوربات پراکسیداز APX ، کلروفیل b و a نسبت به شاهد افزایش معنی داری نشان داد. به نظر میرسد سالسیلیک اسید با تولید آنتی اکسیدانها و افزایش رنگیزه های فتوسنتزی تا حدودی باعث بهبود رشد در گیاه شنبلیله در شرایط آزمایش گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.