بررسی ترکیبات روغن های ضروری و اثر ضد باکتریایی آنها درپنج گونه گیاهان دارویی آویشن، رزماری، پونه کوهی، نعنا فلفلی و چای سبز بر تغذیه و بهداشت طیور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیبات روغن های ضروری و اثر ضد باکتریایی آنها درپنج گونه گیاهان دارویی آویشن، رزماری، پونه کوهی، نعنا فلفلی و چای سبز بر تغذیه و بهداشت طیور دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیبات روغن های ضروری و اثر ضد باکتریایی آنها درپنج گونه گیاهان دارویی آویشن، رزماری، پونه کوهی، نعنا فلفلی و چای سبز بر تغذیه و بهداشت طیور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیبات روغن های ضروری و اثر ضد باکتریایی آنها درپنج گونه گیاهان دارویی آویشن، رزماری، پونه کوهی، نعنا فلفلی و چای سبز بر تغذیه و بهداشت طیور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیبات روغن های ضروری و اثر ضد باکتریایی آنها درپنج گونه گیاهان دارویی آویشن، رزماری، پونه کوهی، نعنا فلفلی و چای سبز بر تغذیه و بهداشت طیور :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

این مطالعه به منظور سنجش ترکیبات اسانس پنج گونه گیاهی و اثر ضد باکتریایی روغن های ضروری این گیاهان دارویی انجام شد تا جایگزین مناسب و بی ضرری برای آنتی بیوتیک ها در صنعت طیور قرار گیرند. متابولیت های ثانویه گیاهان خواص مفیدی دارند که می توانند به عنوان جایگزین مناسب برای آنتی بیوتیک ها مد نظر قرار گیرند. در این میان اسانس ها و روغن های ضروری به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته اند. ترکیبات رزماری Foeniculum vulgare mill آویشن Thymus Vulgaris پونه Origano Vulgare نعنا فلفلی Menta Piperita چای سبز Green Tea با کروماتوگرافی و طیف سنجی جرمی آنالیز شدند. به منظور بررسی خواص ضد میکروبی، سویه های مختلف باکتری در رقت های متفاوت اسانس بررسی شدند. در این مطالعه مشخص شد که گیاهان دارویی و ترکیبات استخراج شده از آنها با دارا بودن خواصی همچون اثرات ضد میکروبی محرک ایمنی، آنتی اکسیدانی می توانند منجر به ارتقاء رشد و بهبود کیفیت محصولات تولیدی شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.