بررسی تاثیرات باکتری محرک رشد و اسید سالیسیلیک بر صفات فیزیولوژیکی در گیاه نعناع سبز Mentha spicata L تحت تنش خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیرات باکتری محرک رشد و اسید سالیسیلیک بر صفات فیزیولوژیکی در گیاه نعناع سبز Mentha spicata L تحت تنش خشکی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیرات باکتری محرک رشد و اسید سالیسیلیک بر صفات فیزیولوژیکی در گیاه نعناع سبز Mentha spicata L تحت تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیرات باکتری محرک رشد و اسید سالیسیلیک بر صفات فیزیولوژیکی در گیاه نعناع سبز Mentha spicata L تحت تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیرات باکتری محرک رشد و اسید سالیسیلیک بر صفات فیزیولوژیکی در گیاه نعناع سبز Mentha spicata L تحت تنش خشکی :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

امروزه تنش خشکی مهمترین تنش غیر زیستی برای گیاهان است. زیرا علاوه بر کاهش محصول، باعث کاهش میزان آب و زمین های قابل استفاده برای کشاورزی میشود. تحقیقات نشان داده است که باکتریهای محرک رشد و اسید سالیسیلیک باعث کاهش اثرات سوء برخی از تنشها از جمله تنش خشکی میشود. از این رو به منظور بررسی اثرات تنش خشکی بر گیاه نعناع سبز آزمایشی در قالب فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی شامل سه سطح تنش خشکی، ۸۰ درصد ظرفیت زراعی به عنوان شاهد، ۶۰ و ۴۰ درصد ظرفیت زراعی، به عنوان فاکتور A ، کود زیستی (تلقیح و عدم تلقیح) فاکتور B B واسید سالیسیلیک (صفر به عنوان شاهد و ۱ میلی مولار) به عنوان فاکتور C در سه تکرار انجام گردید. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که سطوح مختلف خشکی، اسید سالیسیلیک، باکتری محرک رشد ( Bacillus 1732 ) و اثر متقابل آنها بر رشد و نمو گیاه نعناع موثر بود. تنش خشکی سبب افزایش صفات فیزیولوژیکی مانند پرولین، کربوهیدرات، فنل کل و فلاونوئید در گیاه گردید. همچنین کاربرد باکتری محرک رشد و اسید سالیسیلیک باعث افزایش میزان صفات فیزیولوژیکی (پرولین، کربوهیدرات،فلاونوئید، فنل کل) در گیاهان تحت تحت تنش و گیاه شاهد گردید. که بیانگر افزایش مقاومت گیاه در برابر تنش با به کارگیری مکانیزمهای مقاومتی مانند افزایش پرولین، کربوهیدرات، فنل کل و فلاونوئید توسط باکتری و اسید سالیسیلیک است. با توجه به مشاهدات این تحقیق میتوان نتیجه گرفت که استفاده از باکتری ( Bacillus 1732) و اسید سالیسیلیک راهکاری مناسب به منظور افزایش مقاومت گیاه و کاهش خسارات ناشی از تنش خشکی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.