بررسی اثر روشهای ضدعفونی بذر سیر جهت کنترل پوسیدگیهای قارچی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر روشهای ضدعفونی بذر سیر جهت کنترل پوسیدگیهای قارچی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر روشهای ضدعفونی بذر سیر جهت کنترل پوسیدگیهای قارچی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر روشهای ضدعفونی بذر سیر جهت کنترل پوسیدگیهای قارچی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر روشهای ضدعفونی بذر سیر جهت کنترل پوسیدگیهای قارچی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

بیماریهای پوسیدگی قارچی سیر یکی از مهمترین بیماریهای این محصول در استان همدان است که از ابتدای کشت تا زمان برداشت محصول وجود داشته و موجب مرگ بوته و یا کاهش شدید رشد بوته های سیر و در نتیجه کاهش شدید عملکرد و کیفیت این محصول گردد. برای بررسی اثر روشهای ضدعفونی بذر سیر، یک مزرعه با سابقه آلودگی به بیماریهای قارچی سیر با وسعت حدود یک هکتار در شهرستان بهار انتخاب و قبل از کاشت از دو روش مختلف برای ضدعفونی حبه ها شامل: ۱- استفاده از قارچکش ایپرودیوم-کاربندازیم WP 52/5 % (رورال- تی اس) به روش ضدعفونی خشک (یک گرم پور سم را به ازای هر کیلوگرم بذر سیر) ۲- استفاده از قارچ کش ذکر شده به روش ضدعفونی مرطوب (استفاده از مجلول یک در هزار به مدت سه دقیقه) مورد استفاده قرار گرفت. هر یک از تیمارهای آزمایش در قطعاتی به مساحت سه هزار متر مربع کاشته شدند که با سایر بذور کشت شده در مزرعه به عنوان تیمار شاهد (بدون انجام ضدعفونی) مقایسه شدند. ارزیابی تیمارهای آزمایش طی دو مرحله صورت پذیرفت یکی در مرحله بلوغ گیاه با کادر اندازی و تعیین درصد بوته های واجد علایم بیماری شامل کم رشدی و زردی و بوته میری در هر یک از تیمارها و در مرحله دوم در زمان برداشت محصول ابتدا با کار اندازی میزان آلودگی ریشه، طبق حبه های سیر تعیین گردید و سپس محصول کلی تی مارها جداگانه برداشت و عملکرد هر یک از آن ها تعیین گردید. نتایج بررسی ها انجام شده در این تحقیق حاکی است در مرحله اول بررسی تیمار ضدعفونی مردم به عنوان برترین تیمار به میزان ۵۲/۵ در صد نسبت به شاه در میزان بوته میرایی کاهش نشان داد. بررسی های زمان برداشت محصول دیوارهای آزمایش نیز حاکی از برتری روش ضدعفونی مرطوب نسبت به روش ضدعفونی خشک و شاهد بود، به طوری که میزان پوسیدگی های قارچی اندام های زیرزمینی بوته های سیر و در این تیمار به میزان ۵۷/۲ در صد نسبت به شاه کاهش نشان داد. از طرف دیگر افزایش عملکرد محصول سیر در تیمار ضدعفونی مرطوب میزان ۲۱۸۷ کیلوگرم در هکتار نسبت شاهد افزایش داشته است. لذا روش ضدعفونی بذور سیر با محلول دو در هزار قارچ کش ایپرودیوم-کاربندازیم به عنوان یکی از روش های مؤثر در کاهش کنترل بیماری های مرگ یافته و پوسیدگی ریشه برطبق این وزن توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.