بررسی آزمایشگاهی تاثیر عصاره اتانولی هفت گیاه دارویی بر روی دو باکتری انتروکوکوس فیکالیس و سودوموناس آئروژینوزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آزمایشگاهی تاثیر عصاره اتانولی هفت گیاه دارویی بر روی دو باکتری انتروکوکوس فیکالیس و سودوموناس آئروژینوزا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آزمایشگاهی تاثیر عصاره اتانولی هفت گیاه دارویی بر روی دو باکتری انتروکوکوس فیکالیس و سودوموناس آئروژینوزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آزمایشگاهی تاثیر عصاره اتانولی هفت گیاه دارویی بر روی دو باکتری انتروکوکوس فیکالیس و سودوموناس آئروژینوزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آزمایشگاهی تاثیر عصاره اتانولی هفت گیاه دارویی بر روی دو باکتری انتروکوکوس فیکالیس و سودوموناس آئروژینوزا :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

مقدمه: امروزه به علت افزایش سویه های میکروبی مقاوم به آنتی بیوتیک، شناسایی و معرفی ترکیبات ضد میکروبی با منشاء گیاهی حائز اهمیت شده است. انتروکوکوس فیکالیس و سودوموناس آئروژینوزا از عوامل مهم عفونت های بیمارستانی است که به بسیاری از آنتی بیوتیک ها مقاوم می باشند. هدف: بررسی مقایسه ای قدرت بازدارندگی، حداقل غلظت بازدارندگی MIC و حداقل غلظت کشندگی MBC عصاره های گیاهان دارویی سیر، زنجبیل، فلفل، پیاز، بابونه، آلاله، بومادران و افسنطین بر روی باکتریهای نامبرده است . روش کار: عصاره های اتانولی گیاهان به روش ماسراسیون تهیه شد، سپس سوسپانسیون باکتری ها با غلظت (۱۰۸ CFU /ml) آماده گردید. فعالیت ضد باکتریایی عصاره ها به روش تهیه رقت در میکروپلیت حاوی محیط کشت BHI براساس میزان کدورت در دستگاه الیزا ریدر با طول موج ۴۵۰ نانومتر خوانده شد. در نهایت تاثیر روش های MBC و چاهک پلیت نیز مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج: بیشترین میزان بازدارندگی در باکتری انتروکوکوس به ترتیب مربوط به عصاره افسنطین با غلظت ۱۵/۸mg/ml و کمترین میزان بازدارندگی مربوط به عصاره پیاز با غلظت ۵۰۰mg/ml بدست آمد، قطر هاله بازدارندگی از رشد و MBC به ترتیب مربوطبه عصاره های زنجبیل، بابونه و آلاله در غلظت ۵۰۰mg/ml بود، درحالی که در سایر عصاره ها ممانعت از رشد مشاهده نگردید. در باکتری سودوموناس نیز بیشترین و کمترین میزان MIC به ترتیب مربوط به عصاره زنجبیل با غلظت ۱۲۵mg/ml و عصاره های فلفل و پیاز هم به یک نسبت با غلظت ۲۵۰mg/ml بدست آمد، این در حالی بود که سایر عصاره ها در باکتری سودوموناس فاقد قدرت کشندگی و بازدارندگی بودند. نتیجه گیری: عصاره های هفت گیاه به کار برده شده اثر ضد میکروبی روی باکتری های مورد مطالعه داشتند و با انجام بررسی های بیشتر می توان از آنها به خصوص از افسنطین در در درمان عفونت های باکتری انتروکوکوس استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.