بسترهای تاریخی همگرایی کرد با ایران، مورد مطالعه: انعکاس تاریخ ایران باستان درنظام آموزش رسمی اقلیم کردستان عراق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بسترهای تاریخی همگرایی کرد با ایران، مورد مطالعه: انعکاس تاریخ ایران باستان درنظام آموزش رسمی اقلیم کردستان عراق دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بسترهای تاریخی همگرایی کرد با ایران، مورد مطالعه: انعکاس تاریخ ایران باستان درنظام آموزش رسمی اقلیم کردستان عراق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بسترهای تاریخی همگرایی کرد با ایران، مورد مطالعه: انعکاس تاریخ ایران باستان درنظام آموزش رسمی اقلیم کردستان عراق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بسترهای تاریخی همگرایی کرد با ایران، مورد مطالعه: انعکاس تاریخ ایران باستان درنظام آموزش رسمی اقلیم کردستان عراق :

تعداد صفحات :۳۰

چکیده مقاله:

یکی ازابزارهای مهمی که حکومت ها برای حفظ تمامیت ارضی و بقایای سیاسی خود ازآن سود می جویند نهاد آموزش و پرورش است .این نهاد بخش عمده ای از دوران پایه ریزی شخصیت و چهارچوب فکری افراد جامعه را درابعاد مختلف شکل می دهد وهدایت می کند، بنابراین آموزش و پرورش درقالب های مختلف و با استفاده از کتب درسی می تواند نقش برجسته ای در تقویت و ترویج هویت ملی هر کشوری ایفا نموده و حیات آنها را تضمین کند. در واقع کتب درسی اصلی ترین برنامه هر حکومت برای شکل دادن به افکار نسل جدید کشور به منظور اهداف بلند مدت می باشد. در این راستا کتابهای آموزشی تاریخی به دلیل پیامدهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. زیرا نسل تولید شده در درون نظام رسمی آموزشی کشور ها با توجه به محتوی دروس آموزشی انگارهای هویتی خواصی را دارا می شوند و کنش سیاسی و اجتماعی آینده آنها به شدت متاثر از این واقیت خواهد بود. این موضوع در رابطه با موضوع هویت در روابط میان همسایگان نیز اهمیت می یابد. از اینرو با توجه به اهمیتی که این امر در شکل دادن به نگرش ملتها دارد و با توجه به پیشینه تاریخی مشترکی که میان ایران و اقلیم کردستان وجود دارد در مقاله حاضر در پی بررسی نگاه و رویکرد هویتی در نظام آموزش رسمی اقلیم کردستان خواهیم بود.برای بررسی این این موضوع روش تحقیق در این مقاله از نوع توصیفی تحلیلی و ابزار گردآوری اطلاعات تحلیل محتوای دو کتاب درسی تاریخ کلاس هفتم و دهم نظام آموزشی اقلیم کردستان لست که به تاریخ باستان ایران (ایلام تا ساسانی) پرداخته است، نتایج حاصل از بررسی این دو کتاب گویای آن است که نوع نگاه و خوانش اقلیم از تاریخ باستان با خوانش ایرانی از تاریخ همنوایی و همسویی داشته و به نظر می رسد می تواند مبنایی برای همگرایی دو واحد سیاسی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.