تخمین میزان تولید خالص بیوماس (Bn) و پتانسیل تولید (Y) برای محصول یونجه در منطقه دشت جایدر شهرستان پلدختر (لرستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تخمین میزان تولید خالص بیوماس (Bn) و پتانسیل تولید (Y) برای محصول یونجه در منطقه دشت جایدر شهرستان پلدختر (لرستان) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تخمین میزان تولید خالص بیوماس (Bn) و پتانسیل تولید (Y) برای محصول یونجه در منطقه دشت جایدر شهرستان پلدختر (لرستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تخمین میزان تولید خالص بیوماس (Bn) و پتانسیل تولید (Y) برای محصول یونجه در منطقه دشت جایدر شهرستان پلدختر (لرستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تخمین میزان تولید خالص بیوماس (Bn) و پتانسیل تولید (Y) برای محصول یونجه در منطقه دشت جایدر شهرستان پلدختر (لرستان) :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

امروزه نیاز به استفاده بهینه از اراضی کشاورزی به علت افزایش سریع جمعیت بیش از پیش احساس می گردد. علی رغم وسعت زیادکشورمان به علت محدودیت هایی مانند کوهستانی بودن، شوری خاک و … سطح اراضی قابل کشت بسیار محدود بوده و برای نیل بهخودکفایی در محصولات کشاورزی لازم است همراه با کنترل جمعیت، میزان عملکرد در واحد سطح افزایش یابد.یکی از این راه هایافزایش تولید در واحد سطح و یا به عبارت دیگر استفاده بهینه از اراضی، شناسایی ظرفیت تولید هر زمین و انتخاب نوع کاربری متناسببا آن ظرفیت تولید است. در این روش عملکرد بدون در نظر گرفتن هر نوع محدودیتی از جمله محدودیت های آب، خاک و مدیریتمحاسبه می شود. یکی از ابزار های بسیار مهم و کاربردی جهت استفاده بهینه از منابع خاک روش های گوناگون ارزیابی اراضی و تعیینقابلیت و استعداد اراضی می باشد.یکی از این روش ها تخمین پتانسیل عملکرد محصول در شرایط ایده آل و بهینه است. در این روشعملکرد بدون در نظر گرفتن هر نوع محدودیتی از جمله محدودیت های آب، خاک و مدیریت محاسبه می شود. در این پژوهش تولیدخالص بیوماس (Bn) و پتانسیل عملکرد (Y) محصول یونجه برای اراضی دشت جایدر واقع درشهرستان پلدختر استان لرستان بااستفاده از داده های هواشناسی ایستگاه سینوپتیک پلدختر تخمین زده شد. نتایج حاصل میزان عملکرد برای محصول یونجه را بدونوجود محدودیت های خاک، آب و مدیریت برابر با ۹ تن و ۲۰۳ کیلوگرم در هکتار ماده خشک و ۱۶ تن و ۵۶۵ کیلوگرم در هکتار مادهمرطوب نشان داد که این مقدار چندین برابر عملکرد برداشت شده یونجه در این منطقه است . از این رو می توان نتیجه گرفت با اعمالمدیریت های صحیح و بر طرف نمودن محدودیت های آب و خاک می توان تا حدودی به این عملکرد مطلوب نزدیک شد.عملکردمحاسبه شده دید مناسبی جهت رفع محدودیت های موجود و اتخاذ سیاست های مناسب جهت بهبود هر چه بیشتر عملکرد و افزایشآن فراهم می آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.