بهینه سازی مصرف انرژی در کوره ۱۰۵ H فرآیند تولید Acetic acid با فناوری پینچ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی مصرف انرژی در کوره ۱۰۵ H فرآیند تولید Acetic acid با فناوری پینچ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی مصرف انرژی در کوره ۱۰۵ H فرآیند تولید Acetic acid با فناوری پینچ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی مصرف انرژی در کوره ۱۰۵ H فرآیند تولید Acetic acid با فناوری پینچ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی مصرف انرژی در کوره ۱۰۵ H فرآیند تولید Acetic acid با فناوری پینچ :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

باتوجه به حضورترکیبات سنگینی نظیرهگزان، هپتان واکتان درسوخت مصرفی کوره تولید گازهای دی اکسیدکربن منواکسیدکربن وبخار آب دراثرواکنشهای احتراق بالا تر ازحداستاندارد بوده که میتواند تهدید جدی برای محیط زیست به شمار آیددراین تحقیق بااستفاده ازمفهوم فناوری پینچ کوره پیشگرمایش بهینه سازی و روشی باهدف کاهش مصرف گازطبیعی درآن ارایه گردیده است روش ارایه شده بیان می کند که میتوان بااستفاده ازیک مبدل حرارتی و تبادل گرما میان جریان سرد خوراک و جریان گرم محصول راکتور مصرف انرژی درکوره را بهینه نمود براساس نتایج بدست آمده درصورت استفاده ازروش ارایه شده میتوان مصرف گازطبیعی رادرکوره تا ۷۹درصد کاهش دادوتاحدزیادی ازانتشار الاینده ها جلوگیری نمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.