تأثیر بازی های آموزشی بر تقویت املای دانش آموزان دختر و پسر دارای اختلال یادگیری در پایه دوم ابتدایی شهرستان قاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر بازی های آموزشی بر تقویت املای دانش آموزان دختر و پسر دارای اختلال یادگیری در پایه دوم ابتدایی شهرستان قاین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر بازی های آموزشی بر تقویت املای دانش آموزان دختر و پسر دارای اختلال یادگیری در پایه دوم ابتدایی شهرستان قاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر بازی های آموزشی بر تقویت املای دانش آموزان دختر و پسر دارای اختلال یادگیری در پایه دوم ابتدایی شهرستان قاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر بازی های آموزشی بر تقویت املای دانش آموزان دختر و پسر دارای اختلال یادگیری در پایه دوم ابتدایی شهرستان قاین :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

این پژوهش به منظور بررسی تأثیر بازی های آموزشی بر تقویت املای دانش آموزان دارای اختلال یادگیری در پایه دوم ابتدایی درشهرستانقاین انجام شده است. پژوهش حاضر از نوع مطالعات آزمایشی و نیمه آزمایشی است. جامعه آماری پژوهش حاضر کلیه دانش آموزان دارایاختلال یادگیری در پایه دوم ابتدایی شهرستان قاین درسال تحصیلی ۹۴-۱۳۹۳ می باشند. از تعدادکل این دانش آموزان تعداد ۳۰ نفر(۱۵ پسر و ۱۵ دختر) با روش نمونه گیری تصادفی ساده به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار پژوهش، آزمون فراخنای ارقام وکسلر،آزمون املای محققساخته و بازی های آموزشی بود. ابتدا با استفاده از آزمون وکسلر واملای محقق ساخته به عنوان پیش آزمون استفاده گردید وسپس با اجرایبازی های آموزشی در مدت معینی از آنان پس آزمون به عمل آمد وتاثیر این بازی ها مورد ارزیابی قرار گرفت. داده ها با روش تحلیل واریانسچند متغیره و تحلیل کوواریانس درون موردی مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفتند. نتایج تحلیل واریانس چند متغیره مربوط به نمرات املا نشان میدهد بین نمرات املای دانش آموزان در پیش آزمون و پس آزمون تفاوت آماری معناداری مشاهده می شود (p<0/003) به این معنا که استفادهاز بازی های آموزشی در کلاس های درس دانش آموزان دارای اختلال یادگیری با ایجاد محیطی شاد وسرگرم کننده در کلاس های درسموجب تقویت املای این گروه از دانش آموزان خواهد شد. با توجه به نتایج به دست آمده از این پژوهش، آن چه که می تواند دانش آموزانمبتلا به اختلال یادگیری در درس املا را امیدوار به حضور در کلاس های آموزشی نماید، تلفیق آموزش املا با بازی های آموزشی است، چرا کهاستفاده از این گونه بازی ها علاوه بر ایجاد محیطی پویا وجذاب، فعالیت و در نتیجه یادگیری فراگیران را در پی خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.