بررسی و تحلیل محتوای کتب درسی مطالعات اجتماعی پایه های چهارم و ششم ابتدایی بر مبنای توجه به رویکرد آموزش چندفرهنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و تحلیل محتوای کتب درسی مطالعات اجتماعی پایه های چهارم و ششم ابتدایی بر مبنای توجه به رویکرد آموزش چندفرهنگی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و تحلیل محتوای کتب درسی مطالعات اجتماعی پایه های چهارم و ششم ابتدایی بر مبنای توجه به رویکرد آموزش چندفرهنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و تحلیل محتوای کتب درسی مطالعات اجتماعی پایه های چهارم و ششم ابتدایی بر مبنای توجه به رویکرد آموزش چندفرهنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و تحلیل محتوای کتب درسی مطالعات اجتماعی پایه های چهارم و ششم ابتدایی بر مبنای توجه به رویکرد آموزش چندفرهنگی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

یافته های پژوهشی نشان میدهد وجود چند فرهنگ در یک کشور، موجب اختلاف می شود، آموزش چندفرهنگی زمینه رفع این اختلافات وایجاد زندگی مسالمت آمیز را فراهم کرده است. از این رو هدف پژوهش حاضر بررسی وضعیت آموزش چندفرهنگی در کتب مطالعات اجتماعیچهارم و ششم ابتدایی است. روش تحقیق، روش توصیفی و از نوع تحلیل محتواست. جامعه آماری، متن و تصاویر کتب مذکور می باشد و بهدلیل محدودیت جامعه، نمونهگیری انجام نگرفته است. جهت جمع آوری داده ها جدول مقوله بندی که روایی آن توسط اساتید علوم تربیتیتأیید شده و پایایی آن برای کتب چهارم و ششم به ترتیب به میزان ۰/۷۵ و ۰/۸۷ حاصل گشت، مورد استفاده قرار گرفت. نتایج تحقیق بیانگرآن است که کتب مطالعات اجتماعی چهارم و ششم ابتدایی در مجموع متن و تصاویر بیشترین توجه را به ترتیب، به مؤلفه های انعکاس تنوعقومی، نژادی، فرهنگی، محیطی، دینی و مذهبی و توسعه آگاهی های فرهنگی قومی با ۳۲/۷۶ و ۳۲/۸۷ درصد و کمترین توجه را به مؤلفه های مطالعه فرهنگهای دیگر مردم جهان و تقویت روحیه پذیرش افکار متفاوت با ۰/۵۶ و ۳/۵۶ درصد داشته اند. با توجه به یافته هایپژوهش حاضر، بازنگری در برنامه درسی مطالعات اجتماعی پایه چهارم و ششم در راستای توجه بیشتر به مؤلفه های کمتر مورد توجه، ضروریبه نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.