بررسی آگاهی و عملکرد اهالی روستای میرابه در خصوص اثرات سوء بهداشتی ناشی از مصرف جوش شیرین در نان و مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی آگاهی و عملکرد اهالی روستای میرابه در خصوص اثرات سوء بهداشتی ناشی از مصرف جوش شیرین در نان و مواد غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی آگاهی و عملکرد اهالی روستای میرابه در خصوص اثرات سوء بهداشتی ناشی از مصرف جوش شیرین در نان و مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آگاهی و عملکرد اهالی روستای میرابه در خصوص اثرات سوء بهداشتی ناشی از مصرف جوش شیرین در نان و مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی آگاهی و عملکرد اهالی روستای میرابه در خصوص اثرات سوء بهداشتی ناشی از مصرف جوش شیرین در نان و مواد غذایی :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
نان، مهمترین فراورده حاصل از گندم و اصلی ترین منبع غذایی بیشتر کشورهای جهان بویژه ایران است. آرد گندم ، آب ، نمک ومخمر(خمیر ترش) اجزای اصلی تهیه نان هستند. استفاده از جوش شیرین در تهیه نان غیرمجاز و مضر است زیرا این ماده در اثرحرارت تجزیه شده و تولید گاز دی اکسیدکربن می کند. استفاده از جوش شیرین در نان سبب فطیر شدن و کاهش کیفیت نان و درنتیجه افزایش دور ریز و ضایعات نان می گردد. امروزه به دلایل مختلف از جمله بی حوصلگی و کم شدن مهارت کارگران ، ناآگاهی ازمخاطرات بهداشتی جوش شیرین، صرفه جویی در وقت و تسریع در عمل آوری خمیر استفاده از افزودنی های شیمیایی غیرمجاز مانندبی کربنات سدیم و متا بی سولفیت سدیم به جای خمیر مایه افزایش یافته است. مطالعه حاضر به بررسی عملکرد و آگاهی اهالیروستای میرابه از توابع شهرستان گیلان غرب در مورد اثرات سوء بهداشتی ناشی از مصرف جوش شیرین در نان و مواد غذایی پرداختهاست.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.