اثرات عصاره یونجه و میکرو ارگانیسم های محرک رشد فعالیت انزیم های رشد در سورگوم علوفه ایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات عصاره یونجه و میکرو ارگانیسم های محرک رشد فعالیت انزیم های رشد در سورگوم علوفه ایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات عصاره یونجه و میکرو ارگانیسم های محرک رشد فعالیت انزیم های رشد در سورگوم علوفه ایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات عصاره یونجه و میکرو ارگانیسم های محرک رشد فعالیت انزیم های رشد در سورگوم علوفه ایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات عصاره یونجه و میکرو ارگانیسم های محرک رشد فعالیت انزیم های رشد در سورگوم علوفه ایی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثرات عصاره یونجه و میکروارگانیسم های محرک رشد بر میزان فعالیت آنزیم کاتالاز و آسکورباتپراکسیداز سورگوم علوفه ای رقم اسپیدفید (Sorghum bicolor var Speed feed) ، آزمایشی گلدانی بصورتفاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه زابل طراحی و اجرا گردید. فاکتورها شاملنوع بستر (میکروب و فاقد میکروب) و استفاده عصاره یونجه در سه سطح غلظتی (شاهد ، ۲ و ۴ درهزار) بودند. تجزیهآماری داده ها با استفاده از نرم افزار SAS انجام شد و مقایسه میانگین ها نیز با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن درسطح احتمال ۱ درصد انجام شد. نتایج بدست آمده نشان داد غلظت ۴ در هزار عصاره یونجه فعالیت آنزیم های کاتالاز راافزایش و آسکوربات را کاهش می دهد. همچنین نتایج این تحقیق بیانگر آن است که تفاوت معنی داری در فعالیت آنزیمهای کاتالاز و آسکوربات در بسترهای دارای میکروب و فاقد میکروب وجود ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.