تحلیل طرحواره های تصوری بویایی و چشایی در اشعار حافظ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل طرحواره های تصوری بویایی و چشایی در اشعار حافظ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل طرحواره های تصوری بویایی و چشایی در اشعار حافظ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل طرحواره های تصوری بویایی و چشایی در اشعار حافظ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل طرحواره های تصوری بویایی و چشایی در اشعار حافظ :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

مقاله حاضر در چهارچوب معنی شناسی شناختی به بررسی دو طرحواره تصوری چشایی و بویایی در اشعار حافظ پرداخته است. نتایج حاصله از این پژوهش معلوم ساخت که آفرینش ابیات مبتنی بر این دو حس با تبعیت از نظام های استعاری و بهره گیری از ابزارهای شناختی چون استعاره، مجاز و طرحواره های تصوری همراه است. طرحواره های تصوریی که حافظ از آن ها در مفهوم سازی احساسات بهره های فراوان برده است، به مثابه امکانات شناختی بالقوه برای بسط عینی مفاهیم انتزاعی می باشد. کاربرد استعاره بر مبنای طرحواره در این دیوان نه تنها سبب افزایش ارزش ادبی، زیبایی و تاثیرگذاری اشعار آن شده، بلکه ابزار بسیار مهمی در تحلیل شناختی و درک معنایی آن محسوب شده است. نکته قابل تأمل در این پژوهش، توازن نسبی درکاربرد و درصد فراوانی دو طرحواره چشایی و بویایی نسبت به یکدیگر می باشد. و دیگر آن که، طعم شیرین و بوی زلف بیشترین درصد را در این دو طرحواره داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.