مطالعه تنوع ژنتیکی و ریخت شناسی جمعیت های ماروبیوم کونئاتوم ( Marrubium cunneatum) در ایران با بهره گیری از نشانگرهای ریخت شناسی و مولکولی آی اس اس آر (ISSR)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تنوع ژنتیکی و ریخت شناسی جمعیت های ماروبیوم کونئاتوم ( Marrubium cunneatum) در ایران با بهره گیری از نشانگرهای ریخت شناسی و مولکولی آی اس اس آر (ISSR) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تنوع ژنتیکی و ریخت شناسی جمعیت های ماروبیوم کونئاتوم ( Marrubium cunneatum) در ایران با بهره گیری از نشانگرهای ریخت شناسی و مولکولی آی اس اس آر (ISSR)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تنوع ژنتیکی و ریخت شناسی جمعیت های ماروبیوم کونئاتوم ( Marrubium cunneatum) در ایران با بهره گیری از نشانگرهای ریخت شناسی و مولکولی آی اس اس آر (ISSR)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تنوع ژنتیکی و ریخت شناسی جمعیت های ماروبیوم کونئاتوم ( Marrubium cunneatum) در ایران با بهره گیری از نشانگرهای ریخت شناسی و مولکولی آی اس اس آر (ISSR) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

هدف از این تحقیق بررسی تنوع ریخت شناسی و ژنتیکی در میان ۲۱ جمعیت از ماروبیوم کونئاتوم با بهره گیری ازصفات ریخت شناسی و نشانگر مولکولی آی اس اس آر می باشد. لذا کلیه جمعیت های مورد بررسی از رویشگاه هایمختلف زاگرس جمع آوری شدند و ۲۷ صفت ریخت شناسی رویشی و زایشی در بین جمعیت ها مورد بررسی قرار گرفتند.همچنین، ۱۲ آغازگر به همراه ماده وراثتی برگ هریک از جمعیتها و واکنش زنجیره ای پلی مراز (به حجم ۲۵میکرولیتر) برای آشکار سازی تنوع ژنتیکی مورد بررسی قرار گرفتند. به منظور بررسی تغییرات ژنتیکی از تحلیل خوشهای بر مبنای ضریب تشابه ژاکارد، روش میانگین زوج گروه غیر هموزن، و ضریب تنوع ژنتیکی استفاده شد. نتایج حاصلاز این تحقیق نشان می دهد که از میان ۲۴۷ باند متعلق به ۱۲ پرایمر، ۱۰۰ درصد چندشکلی مشاهده شد. همچنین،تنوع بالای ژنتیکی (Gst = 9 / 0) نشان دهنده وجود تغییرات قابل ملاحظه در بین جمعیت های ماروبیوم کونئاتوم است. ازجمله صفات ریخت شناسی که در بین جمعیتها تغییرات بیشتری را نشان می دهند می توان به پوشش سطح برگ،ساقه، براکته و تعداد و شکل دندانه های کاسبرگ اشاره نمود. بر پایه نتایج حاصل از این تحقیق، نشانگرهای ریختشناسی و مولکولی آی اس اس آر به عنوان نشانگرهای مناسب در آشکارسازی تنوع ژنتیکی معرفی می گردند. حضورتنوع قابل ملاحظه ژرم پلاسم در جمعیتهای ماروببیوم کونئاتوم حاکی از وجود ذخایر ژنتیکی با ارزش در ناحیه زاگرسایران می باشد که در زمینه اهداف اصلاح نباتات حائز اهمیت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.