مروری بر بهبود روش های فرآوری مواد غذایی توسط امواج فراصوت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر بهبود روش های فرآوری مواد غذایی توسط امواج فراصوت دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر بهبود روش های فرآوری مواد غذایی توسط امواج فراصوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر بهبود روش های فرآوری مواد غذایی توسط امواج فراصوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر بهبود روش های فرآوری مواد غذایی توسط امواج فراصوت :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

اغلب تکنولوژی های مختلف غذایی که در حال حاضر در بخش صنعت و تحقیقات مورد استفاده هستند تحت شرایط غیر کلاسیک و سنتیقرار دارند. در این تحقیق، تاثیر امواج فراصوت به عنوان یک روش مکمل با هدف افزایش راندمان تولید و بهبود مضرات حاصل از تکنیکهای سنتی مورد استفاده در طول فرآیندهای غذایی مختلف ازجمله انجماد، خشک کردن، فیلتراسیون، عمل آوری و… مورد بررسی قرارگرفت. بدین منظور از تجهیزات اولتراسونیک با شدت و فرکانس های متفاوت استفاده شد. نتایج نشان داد که امواج فراصوت تاثیر زیادیبر افزایش راندمان فرآیند تولید و بهبود آن و همچنین کاهش ضایعات تولید و مصرف انرژی دارد. افزون بر این وقتی در مورد استفاده ازتجهیزات اولتراسونیک در سطح صنعت بحث می شود، ارائهی نتایج حاصل از کاربرد این امواج به صورت محاسبات عددی مورد نیاز میباشد. بنابراین در این بررسی چندین مدل ریاضی برای شبیه سازی فرآیندهای اصلاح شده توسط امواج فراصوت ارائه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.