مدل جرمی فلفل همدان با استفاده از برخی خواص فیزیکی، توسط دو روش رگرسیون خطی و انفیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدل جرمی فلفل همدان با استفاده از برخی خواص فیزیکی، توسط دو روش رگرسیون خطی و انفیس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدل جرمی فلفل همدان با استفاده از برخی خواص فیزیکی، توسط دو روش رگرسیون خطی و انفیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدل جرمی فلفل همدان با استفاده از برخی خواص فیزیکی، توسط دو روش رگرسیون خطی و انفیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدل جرمی فلفل همدان با استفاده از برخی خواص فیزیکی، توسط دو روش رگرسیون خطی و انفیس :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

فلفل میوه ای متعلق به گروه کایسیکوم می باشد که دارای کاربردهای زیاد و متنوعی در جهان است. نیاز به سیستم های بسته بندی در محصولات مختلف جهت رقابت در بازارهای جهانی امری اجتناب ناپذیر است. از این رو ۱۰۰ عدد نمونه از فلفل همدان مورد بررسی قرار گرفت و وژگی های فیزیکی آن از جمله ابعاد و جرم اندازه گیری شد. با استفاده از فرمول های ابعاد فیزیکی فلفل مانند ارتفاع، قطر و … دو مدل با استفاده از دو روش انفیس و اس پی اس اس بدست آمد. در روش انفیس ۷۰ عدد از نمونه ها به منظور آموزش و ۳۰ عدد به منظور آزمایش بکار برده شد. ضریب تعیین در روش انفیس R(2)=0/925 و در روش اس پی اس اس R(2)=0/901 بدست آورده شد که نشان داد مدل بدست آمده از روش انفیس برای فلفل از روش اس پی اس اس مناسبتر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.