بررسی تغییرات محتوای رطوبت و مدلسازی آن در قطعات همبرگر طی فرآیند سرخ کردن عمیق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات محتوای رطوبت و مدلسازی آن در قطعات همبرگر طی فرآیند سرخ کردن عمیق دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات محتوای رطوبت و مدلسازی آن در قطعات همبرگر طی فرآیند سرخ کردن عمیق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات محتوای رطوبت و مدلسازی آن در قطعات همبرگر طی فرآیند سرخ کردن عمیق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات محتوای رطوبت و مدلسازی آن در قطعات همبرگر طی فرآیند سرخ کردن عمیق :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

در تحقیق حاضر تاثیر پیشتیمار اولتراسوند بر محتوای رطوبت نمونه های همبرگر، طی فرآیند سرخ کردن عمیق مورد بررسیقرارگرفت. انجام پیش تیمار اولتراسوند بر روی نمونه ها در دو روش، یکی با توان Normal (در دو دمای ۴۰ و ۶۰ درجه سلسیوس)و دیگری با توان Boost (در دماهای ۴۰ و ۶۰ درجه سلسیوس) طی مدت زمان ثابت ۱۵ دقیقه انجام شد. آن گاه فرآیند سرخ کردنعمیق توسط سرخ کن، در دماهای ۱۵۰ ، ۱۶۰ و ۱۷۰ درجه سلسیوس انجام گردید. براساس نتایج، نمونه های پیش تیمار شده بااولتراسوند در توان Normal ، در مقایسه با توان Boost ، نسبت محتوای رطوبتی بیشتری داشتند که این افزایش محتوایرطوبتی، معنی دار بود. همچنین با افزایش دمای سرخکردن و افزایش فرکانس (سیستم Boost) ، ضریب انتشار مؤثر رطوبتافزایش یافت و محدوده ی آن ۱۰/۸۸×۱۰(-۸)m(2)/s – (3/01×10(-8 محاسبه شد. از سوی دیگر افزایش فرکانس، سبب افزایش انرژیفعالسازی نمونه ها گردید و محدوده انرژی فعال سازی معادل ۲۱/۴۲kj/mol10/10 به دست آمد. همچنین با استفاده از تجزیهو تحلیل رگرسیونی چند متغیره، مدل نمایی از بهترین برازش به منظور بررسی تغییرات محتوای رطوبتی نمونه ها برخوردار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.