بررسی پتانسیل آللوپاتی آفتابگردان غده ایی بر صفات جوانه زنی علف هرز سس (Cuscuta campestris L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پتانسیل آللوپاتی آفتابگردان غده ایی بر صفات جوانه زنی علف هرز سس (Cuscuta campestris L) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پتانسیل آللوپاتی آفتابگردان غده ایی بر صفات جوانه زنی علف هرز سس (Cuscuta campestris L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پتانسیل آللوپاتی آفتابگردان غده ایی بر صفات جوانه زنی علف هرز سس (Cuscuta campestris L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پتانسیل آللوپاتی آفتابگردان غده ایی بر صفات جوانه زنی علف هرز سس (Cuscuta campestris L) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

امروزه استفاده از توانایی آللوشیمیایی گیاهان زراعی به عنوان یک اصل جهت مدیریت علف های هرز مورد توجه میباشد. بدین منظور، آزمایشی جهت بررسی اثر غلظت عصاره آبی اندام های آفتابگردان غده ایی بر سس، بصورت فاکتوریلدر قالب طرح کاملا تصادفی در آرمایشگاه مرکز آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی انجام شد. آزمایش دارای دوعامل اندام های مختلف آفتابگردان غده ای در چهار سطح (غده، ساقه، برگ و مخلوط اندام ها) و غلظت های عصاره آبیدر ۵ سطح (صفر، ۲۵ ، ۵۰ ، ۷۵ و ۱۰۰ درصد) بود. نتایج این بررسی نشان داد که گیاه آفتابگردان غده ایی تاثیر بسزاییدر جوانه زنی و رشد علف هرز سس دارد. با افزایش غلظت عصاره آبی اندام ها، جوانه زنی و رشد علف هرز سس کاهشمی یابد. کمترین درصد جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه، وزن خشک ریشه چه و ساقه چه در غلظت ۱۰۰ درصدیعصاره آبی ساقه مشاهده گردید. بنظر می رسد بدلیل وجود مواد آللوپاتیک فعال و یا تجمع مواد آللوپاتیک در اندام هایهوایی آفتابگردان غده ایی، قدرت بازدارندگی آنها بیشتر بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.