بررسی اثرات دوره پوسیدگی اندام های آفتابگردان بر درصد و سرعت سبزشدن علف هرز سس (Cuscuta campestris L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات دوره پوسیدگی اندام های آفتابگردان بر درصد و سرعت سبزشدن علف هرز سس (Cuscuta campestris L) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات دوره پوسیدگی اندام های آفتابگردان بر درصد و سرعت سبزشدن علف هرز سس (Cuscuta campestris L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات دوره پوسیدگی اندام های آفتابگردان بر درصد و سرعت سبزشدن علف هرز سس (Cuscuta campestris L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات دوره پوسیدگی اندام های آفتابگردان بر درصد و سرعت سبزشدن علف هرز سس (Cuscuta campestris L) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

آزمایش گلخانه ای جهت ارزیابی اثر دوره های پوسیدگی اندام های آفتابگردان غده ایی بر سس، بصورت فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی در مرکز آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی انجام شد. فاکتور اول آزمایش شامل اندام هایمختلف آفتابگردان غده ای در چهار سطح (غده، ساقه، برگ و مخلوط اندام ها) و فاکتور دوم، دوره های پوسیدگی در ۵سطح (صفر، ۱۵ ، ۳۰ ، ۴۵ و ۶۰ روز) بود. نتایج اثر دوره پوسیدگی نشان داد که تاثیر معنی داری بر سرعت و درصد سبزشدن علف هرز سس داشته است. بطوریکه درصد و سرعت سبز شدن با افزایش دوره پوسیدگی کاهش یافت. درصد و سرعتسبز شدن سس در دوره پوسیدگی ۶۰ روز در اندام ساقه آفتابگردان غده ایی بترتیب ۳۴ و ۴۱ درصد کاهش یافت. بنظرمی رسد بدلیل وجود مواد آللوپاتیک فعال و یا تجمع مواد آللوپاتیک در اندام های هوایی آفتابگردان غده ایی، قدرتبازدارندگی آنها بیشتر بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.