ارزیابی توان اکولوژیک حوزه آبخیز درکه ولنجک شمیران با هدف توسعه جنگل با استفاده ازGIS و سیستم های ارزیابی چند معیاره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی توان اکولوژیک حوزه آبخیز درکه ولنجک شمیران با هدف توسعه جنگل با استفاده ازGIS و سیستم های ارزیابی چند معیاره دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی توان اکولوژیک حوزه آبخیز درکه ولنجک شمیران با هدف توسعه جنگل با استفاده ازGIS و سیستم های ارزیابی چند معیاره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی توان اکولوژیک حوزه آبخیز درکه ولنجک شمیران با هدف توسعه جنگل با استفاده ازGIS و سیستم های ارزیابی چند معیاره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی توان اکولوژیک حوزه آبخیز درکه ولنجک شمیران با هدف توسعه جنگل با استفاده ازGIS و سیستم های ارزیابی چند معیاره :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

توام با افزایش جمعیت شهر تهران، مشکلات زیست محیطی فراوانی در این شهر ایجاد شده و در حال گسترش است. توسعه جنگل و فضایسبز راهکاری است که در تعدیل این مشکلات می تواند نقش مؤثری داشته باشد. در این تحقیق به منظور تعیین اراضی نسبتاً مناسب برایتوسعه جنگل در منطقه درکه- ولنجک واقع در شهر تهران از ارزیابی توان اکولوژیک استفاده شد. با توجه به هدف تحقیق، معیارهای زیستمحیطی اثر گذار در ارزیابی توان منطقه )فیزیوگرافی، دما، بارندگی، خاک (عمق، بافت و زهکشیی)، زمیین، هییدرولوژی و کیاربری اراضی) شناخته شدند. پس از جمع آوری و تولید نقشه ها، تلفیق لایه های اطلاعاتی، با رویهم گذاری لایه ها انجام و واحد های همگن تولید شدند.با استفاده از منطق بولین، اراضی با محدودیت مطلق از روند ارزیابی حذف شده و وزن معیارهیا به روش AHP و از طریق مقایسه زوجی کارشناسی تعیین شدند. شاخص های کیفی با استفاده از مقیاس دو قطبی فاصله ای به صورت کمی درآمده، سپس ارزش هر واحد همگن توسط روش SAW محاسبه شدند. به این ترتیب از ۳۲۳۹ هکتار اراضی منطقه، ۷۴۸ هکتار به عنوان اراضی قابل ارزیابی و فاقد محدودیت مطلق شناخته شد، که از این میزان ۱۱۶ هکتار با توان نسبتاً خوب، ۱۳۳ هکتار متوسط، ۱۵۳ هکتار ضعیف و ۳۶۶ هکتار توان خیلی ضعیفی برای توسعه جنگل داشتند. در نهایت نقشه توان اکولوژیک برای توسعه جنگل و فضای سبز درمنطقه تولید گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.