میکرو استخراج مایع مایع پخشی و کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا اساس اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال در کنسانتره آب سیب و اثر دما و مدت زمان نگهداری بر آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میکرو استخراج مایع مایع پخشی و کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا اساس اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال در کنسانتره آب سیب و اثر دما و مدت زمان نگهداری بر آن دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میکرو استخراج مایع مایع پخشی و کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا اساس اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال در کنسانتره آب سیب و اثر دما و مدت زمان نگهداری بر آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میکرو استخراج مایع مایع پخشی و کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا اساس اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال در کنسانتره آب سیب و اثر دما و مدت زمان نگهداری بر آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میکرو استخراج مایع مایع پخشی و کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا اساس اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال در کنسانتره آب سیب و اثر دما و مدت زمان نگهداری بر آن :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

آب سیب یکی از انواع آب میوه هاست که برای سلامتی بدن بسیار مفید است. دانشمندان معتقدند نوشیدن آب سیب نسبت به خود سیب، در حفظ سلامتی موثرتر است محققان دریافتند که مواد شیمیایی موجود در آب سیب، فرد را در برابر سکته بیماری های قلبی و سرطان مصون می کند. متاسفانه اعمال فرآیندهای حرارتی در حین تولید کنسانتره آب سیب، آن را درمعرض ایجاد ترکیب سمی هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) قرار می دهد. هدف از این پژوهش، معرفی و بهینه سازی روش میکرو استخراج مایع- مایع پخشی (DLLME) به همراه کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا (HPLC) به عنوان روشی ساده، سریع، ارزان، حساس و دقیق جهت شناسایی و تعیین مقادیر بسیار کم هیدروکسی متیل فورفورال در نمونه های کنسانتره آب سیب و بررسی اثر دما و مدت زمان نگهداری بر آن می باشد. پارامترهای مؤثر برکارائی استخراج مشخصو شرایط بهینه حاصل گردید (حجم حلال استخراجی ۶۵ میکرولیتر، حجم حلال پخشی ۶۰۰ میکرولیتر، مقدار ۲۰ درصد نمک و pH=5/6) ارقام شایستگی روش پیشنهادی شامل حد تشخیص، حد تعیین، تکرارپذیری و گستره ی خطی تعیین گردیدند. به منظور ارزیابی روش پیشنهادی ۴ نمونه کنسانتره آب سیب با برندهای مختلف تهیه و آنالیز گردید. جهت تعیین اثر فرایند (پاستوریزاسیون، آنزیم زنی، فیلتراسیون و کنسانتراسیون) دما، غلظت و مدت زمان نگهداری بر تشکیل HMF سه نمونه کنسانتره آب سیب در دماهای ۴ و ۲۰ و ۳۵ درجه سانتیگراد نگهداری شدند و هرکدام در فواصل ۱۵ روز آزمایش شدند. نتایج نشان داد که در اثر فرآیند پیش پاستوریزاسیون و کنسانتراسیون HMF افزایش و در اثر فرآیند آنزیم زنی و اولترافیلتراسیون HMF کاهش می یابد. پاستوریزاسیون نهایی نیز HMF را بشدت بالا برد و مهم تر از همه نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد (دمای سردخانه) تغییرات کمی در میزان غلظت HMF در کنسانتره های آب سیب مشاهده گردید و در طی ۶۰ روز مقدار آن بطور میانگین از ۰/۸ به ۱/۴ppm افزایش یافت در ۲۰ درجه سانتیگراد افزایش غلظت HMF در این مدت نسبت به ۴ درجه سریع تر بود. در ۳۵ درجه افزایش HMF بسیار سریع تر از ۲۰ و ۴ درجه بود. بنابراین می توان نتیجه گرفت که با افزایش ۱۵ درجه تقریبا سرعت تشکیل HMF و ۱/۵ برابر بیشتر می شود. هم چنین نتایج نشان داد که درکنسانتره نگهداری شده در ۲۵ درجه بمدت ۲ ماه میزان HMF نسبت به کنسانتره رقیق شده تا بریکس آب سیب تجارتی سپس نگهداری شده بمدت ۲ ماه کمتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.