برهمکنش نانوذرات روی، سولفات روی و فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ رقم بومی اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برهمکنش نانوذرات روی، سولفات روی و فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ رقم بومی اصفهان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برهمکنش نانوذرات روی، سولفات روی و فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ رقم بومی اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برهمکنش نانوذرات روی، سولفات روی و فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ رقم بومی اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برهمکنش نانوذرات روی، سولفات روی و فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ رقم بومی اصفهان :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر منابع مختلف روی و مقادیر مختلف فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ رقم اصفهان، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی ۱۳۹۱ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک اجرا گردید. عوامل مورد بررسی شامل سطوح مختلف فسفر در چهار سطح شاهد (صفر)، ۲۵ و ۵۰ و ۷۵ کیلوگرم در هکتار سوپر فسفات تریپل و منابع مختلف روی در چهار سطح شاهد، نانو ذرات روی با غلظت های ۰/۵ و ۱ در هزار و سولفات روی با غلظت ۳ در هزار بودند. نتایج نشان داد که بیشترین میزان شاخص سطح برگ معادل ۳/۱۶ مربوط به مصرف ۷۵ کیلوگرم سوپر فسفات تریپل همراه با مصرف نانو ذرات روی با غلظت یک در هزار حاصل شد. بیشترین تعداد دانه در طبق و وزن صد دانه مربوط به مصرف ۲۵ کیلوگرم سوپرفسفات تریپل توام با محلول پاشی یک در هزار نانوذرات و سولفات روی بود. بیشترین عملکرد دانه (۲۳۴۷/۷ کیلوگرم در هکتار) و عملکرد روغن (۶۴۳/۱۱ کیلوگرم در هکتار) با مصرف ۵۰ کیلوگرم در هکتار سوپر فسفات تریپل به دست آمد که نسبت به مصرف ۲۵ و ۷۵ کیلوگرم در هکتار سوپر فسفات تریپل ، عملکرد دانه به ترتیب ۲۱ % و ۱۵ % وعملکرد روغن نسبت به تیمار شاهد، مصرف ۲۵ و ۷۵ کیلوگرم سوپرفسفات تریپل به ترتیب ۱۰۰% و ۲۲/۶ % و ۹% افزایش یافت. نتایج اثر متقابل تیمارها نشان داد که در هر سطح فسفر، افزایش نانو ذرات و سولفات روی سبب افزایش عملکرد دانه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.